MENÜ

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan İsmail Kartal'a özür: Hareket asla size değildi

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Kritik maç 0-0'lık skorla sona erdi ve her iki takımın hanesine 1'er puan eklendi. Müsabakanın 84. dakikasında kenara geldiğinde moralsiz olduğu görülen Dzeko, sergilediği hareketlerden sonra teknik direktör İsmail Kartal'dan özür dilediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan İsmail Kartal'a özür: Hareket asla size değildi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile 0-0'lık skorla berabere kaldı. Hanesine bir puan ekleyen sarı-lacivertliler, milli araya lider vaziyette girdi. Oynanan zorlu karşılaşmada Edin Dzeko'nun 84. dakikada kenara geldiği sırada sergilediği hareketler dikkat çekti. Bosna Hersekli futbolcu, daha sonra İsmail Kartal ile sohbet ettiği ve özür dilediği öğrenildi.

Haberin Devamı

DENEDİ AMA GOL ATAMADI

Fenerbahçe'de müsabakaya ilk 11'de başlayan Edin Dzeko, sahada kaldığı 84 dakika boyunca rakip kaleye 6 kez şut çekti. 4'ünde kaleyi bulan Dzeko, kaleci Ertaç Özbir'i geçemedi.

Fenerbahçede Edin Dzekodan İsmail Kartala özür: Hareket asla size değildi

OYUNDAN ÇIKTI, SELAM VERMEDİ

Oynanan mücadelenin 84. dakikasında kenara gelen yıldız futbolcu, Teknik Direktör İsmail Kartal ile tokalaşmadan kulübedeki yerine geçti. Özellikle sosyal medyada 'Kartal ile Dzeko'nun arasında sorun mu var' dedikoduları dolaşırken, kulüpten gece geç saatlerde ikilinin resmi servis edildi. Bu fotoğrafın planlı değil, tamamen doğaçlama bir şekilde çekildiği ortaya çıktı.

'SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMEDİM'

Dönüş uçağında hocası İsmail Kartal'ın yanına giden tecrübeli forvetin, "Kenara gelirken yaptığım hareket asla size değildi. Kendi performansım ve maçta girdiğim pozisyonları değerlendirememem beni biraz üzdü. Takıma katkı sağlayamamak her futbolcunun üzerinde bir baskı yaratır. Ben daha önce forma giydiğim takımlarda da kendi performansım böyle olunca aynı tepkiyi veriyordum. Dediğim gibi size bir saygısızlık yapmak istemedim" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Edin Dzekodan İsmail Kartala özür: Hareket asla size değildi

FENERBAHÇE KARNESİ

Sezon başında Fenerbahçe'ye katılan Edin Dzeko, sarı lacivertli forma ile toplam 16 resmi maça çıktı. Söz konusu maçlarda 12 kez rakip fileleri sarsan Bosna Hersekli futbolcu, takım arkadaşlarına da 7 kez gol pası verdi.

İsmail Kartal: Keşke birkaç gol atarak buradan ayrılsaydık

Fenerbahçede Edin Dzekodan İsmail Kartala özür: Hareket asla size değildi

YORUM YAZ