MENÜ

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski fırtınası! Muhteşem skor katkısı

Sarı-Lacivertliler, sezona 10 resmi maçını da kazanarak müthiş bir giriş yaptı. Birçok futbolcu üst düzey performans sergiledi. Ancak özellikle yeni transferler arasında en dikkat çeken isimler Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski oldu. Yıldız iki futbolcu, çıktığı maçlarda verdiği skor katkısı dikkat çekti.

Fenerbahçe'de Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski fırtınası! Muhteşem skor katkısı

Fenerbahçe sezona muhteşem bir başlangıç yaptı. Yeni transferlerin katkısı ile galibiyetleri art arda alan sarı-lacivertli ekipte Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski dikkat çekti. Fenerbahçe, bu sezon 10 resmi karşılaşmada 29 kez gol sevinci yaşadı. Yeni transferler Dzeko ve Szymanski, bu maçlarda adeta skor üretme fabrikası gibi çalıştı.

Haberin Devamı

TFF'DE KRİTİK TOPLANTI

YAŞI KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI

Dzeko transfer edilirken kalitesinden kimsenin şüphesi yoktu ancak yaşının 37 olması, kafalarda soru işareti oluşturuyordu. Boşnak golcü, şu ana kadarki görüntüsüyle yaşın kendisi için sadece bir sayıdan ibaret olduğunu gösterdi. 37 yaşındaki forvet, ligdeki 4 maçın 2’sinde 90 dakika sahada kaldı. Son Antalya maçını da oyundan çıkmadan tamamlayan Dzeko, 1 gol ve 1 asistlik katkısıyla galibiyetin mimarlarından oldu. Dünyaca ünlü yıldız, sezonun genelinde ise 8 resmi müsabakada 6 gol atarken, 5 golün de hazırlayıcısı oldu.

Fenerbahçede Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski fırtınası Muhteşem skor katkısı

GALİBİYETİ GETİRDİ

Szymanski de gelir gelmez ışıl ışıl parlamaya başladı. İsmail Kartal zaman zaman öğrencisini kulübeden başlatsa da Polonyalı yıldız 10 resmi maçın tamamında görev yaptı, 605 dakika süre aldı.

Haberin Devamı

Maç başına yaklaşık 60 dakika sahada kalan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu buna rağmen 5 gol ve 4 asistlik katkı vermeyi başardı, böylece her 67 dakika bir skora etki etti. Szymanski son Antalya mücadelesinde 11’de görev yapıp, etkisiz bir görüntü çizse de en kritik anda sahneye çıkıp galibiyet golünü atan isim oldu.

Fenerbahçede Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski fırtınası Muhteşem skor katkısı

KRALLIK YARIŞINDA İDDİALI

Dzeko ile Szymanki, şu ana kadar adeta skor üretme fabrikası gibi çalıştı. Fenerbahçe, 10 resmi maçta 29 kez ağları havalandırdı. Müthiş ikili, bu gollerin 20’sinde fileleri sarsan ya da asisti yapan isim olarak pay sahibi oldu. Dzeko, ligde 4 kez ağları sarsarak krallık yarışında iddialı olacağının da sinyallerini şimdiden verdi.

NORDSJAELLAND HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Sarı-Lacivertliler’de artık gözler perşembe günük Nordsjaelland mücadelesine çevrildi. Bu karşılaşmayla birlikte Fenerbahçe’nin Konferans Ligi H Grubu’ndaki macerası başlamış olacak. Sarı-Lacivertliler, bu maçın ilk provasını dün Samandıra Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Antalyaspor karşısında sahaya ilk 11’de çıkan futbolcular yenileme çalışması yapmakla yetindi. Diğer oyuncular ise ısınma ve koordinasyon harekâtlarının ardından pas çalışmasına geçti. Ardından dar alanda çift kale maç oynandı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski fırtınası Muhteşem skor katkısı

BATSHUAYİ BAŞLAYABİLİR

İsmail Kartal’ın perşembe günkü Nordsjaelland mücadelesinde rotasyona gitme ihtimali son derece yüksek. Bunun nedeni, pazar günkü de ligde Alanyaspor deplasmanı olması. Danimarka ekibine karşı, Antalya maçında cezalı olduğu için görev yapamayan İsmail Yüksek’in 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Antalya önünde şans bulduğu kısa sürede etkili bir görüntü çizen Ryan Kent ile kontenjan kurbanı olarak yedek başlayan Alexander Djiku’nun da forma giyme ihtimali yüksek. Kartal ayrıca 37 yaşındaki Dzeko’yu da dinlendirmek için kulübeye çekip Batshuayi ile maça başlayabilir.

Fenerbahçede Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski fırtınası Muhteşem skor katkısı

YORUM YAZ