MENÜ

Fenerbahçe'de Edin Dzeko adeta bir takım gibi! Durdurulamıyor...

Boşnak yıldız müthiş başladığı Fenerbahçe kariyerini aynı şekilde devam ettiriyor. Edin Dzeko, Antalya karşısında önce ağları sarstı, sonra bir de asist yaptı. Başarılı oyuncunun rakamları ise ağızları açık bıraktıracak cinsten...

Fenerbahçe'de Edin Dzeko adeta bir takım gibi! Durdurulamıyor...

Edin Dzeko, yaz transfer döneminde Fenerbahçe’nin patlattığı ilk bombalardan biri oldu. Tecrübeli oyuncu, Inter ile İstanbul’da Şampiyonlar Ligi Finali’ne çıktıktan kısa süre sonra Sarı-Lacivertliler’e imza attı. Boşnak golcünün yeni takımındaki kariyeri harika başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Edin Dzeko adeta bir takım gibi Durdurulamıyor...

Performansı değişmedi

Dzeko, ilk maçında Zimbru karşısında 1 gol attı, 2 asist yaptı. Haftalar geçti, rakipler değişti ancak 37 yaşındaki forvetin performansı değişmedi! Deneyimli golcü, dün Antalyaspor karşısında da takımını sırtlayan isimlerin başında geldi.

YILDIZ İSİMDEN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Kritik anda sahnede

İlk yarının artık son anları oynanırken sahneye çıkan Edin Dzeko, arka direkte kafa vuruşuyla kaleci Helton’u avladı. 37 yaşındaki oyuncu, 56. dakikada ise İrfan Can Kahveci’nin Fenerbahçe’yi öne geçiren golünde ortayı açan isimdi.

Fenerbahçede Edin Dzeko adeta bir takım gibi Durdurulamıyor...

8 maçta 11 gole katkı

Sarı-Lacivertliler, ligde ilk 4 haftada 8 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Edin Dzeko, bu gollerin 6’sında pay sahibi oldu. Dünyaca ünlü yıldız, ligde 4 kez ağları sarsarken, 2 golde ise asisti yapan isim oldu. Tecrübeli forvetin resmi maç karnesi ise 8 karşılaşmada 6 gol, 5 asist...

Haberin Devamı

'Attığım gol maçın yönünü değiştirdi'

Günün yıldızlarından Dzeko maçtan sonra şunları söyledi: “En önemlisi 3 puan kazanmaktır. Antalyaspor zor bir rakipti. Nuri Şahin’in hakkını vermemiz gerekiyor. Bu lig, İtalya’ya göre biraz farklı. Orada biraz daha taktiksel ve savunma oyunu oynanıyor. Burada ise takımlar hücumu düşünüp defansı bırakabiliyorlar. Attığım golün maç içinde bizim yönümüzü değiştirdiğini düşünüyorum.

Fenerbahçede Edin Dzeko adeta bir takım gibi Durdurulamıyor...

YORUM YAZ