MENÜ

Fenerbahçe'de Dzeko'dan Trabzonspor maçı sonrası acı itiraflar!

Süper Lig'in 11. haftasında, Trabzonspor'u ağırlayan Fenerbahçe, mücadeleden 3-2 mağlup ayrılarak taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Sarı-Lacivertli ekibin Boşnak golcüsü Dzeko, maçın ardından takımı adına itiraflarda bulundu.

Fenerbahçe'de Dzeko'dan Trabzonspor maçı sonrası acı itiraflar!

Trabzonspor'un Kadıköy'de 3-2'lik galibiyetinin ardından konuşan Fenerbahçe'nin forveti Dzeko, takımına yönelik önemli ifadeler kullandı. Boşnak yıldız, çok basit hatalar yaptıklarını vurgularken hata yaptıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko'nun Trabzonspor maçı sonrası açıklaması şu şekilde:

Bugün bir şekilde maç içerisinde işler istediğimiz noktada ilerlemedi. İlk yaptıkları ortada kalemizde gol gördük. O ana kadar belki de ilk yarı içerisinde atmış oldukları ilk şuttu. Oynamış oldukları bir plan vardı. Planları netti. Uzun top oynamaya gayret gösterdiler. Sürekli olarak uzun top oynadılar ve sonrasında da ikinci topu kazanmaya çalıştılar. Dolayısıyla birinci yarıyla ilgili konuşacak olursak gerçekten çok fazla hata yaptık. Topla özellikle çok fazla hatalar yaptık. Çok basit top kayıpları yaptık. Uzun top sonrası ikinci topları da maalesef alamadık. Bunları daha iyi yapmamız gerekiyordu bugün. Tabii ki bu futbol. Futbolun içerisinde kazanmak da var, kaybetmek de var ama bugün en önemli şey bana göre vazgeçmemiş olmamızdı. Sonuna kadar mücadelemizi gösterdiğimizi düşünüyorum. Bizim açımızdan görünen pozitif taraf bu. Elbette ki yaptığımız hatalardan ders alacağız.

Fenerbahçede Dzekodan Trabzonspor maçı sonrası acı itiraflar

YORUM YAZ