MENÜ

Fenerbahçe'de Dzeko rüzgarı! Resital sundu

Fenerbahçe’de 3 günlük izinden sonra başlayan Fatih Karagümrük mesaisi, Samandıra’da tam gaz devam ederken Sarı-Lacivertli ekibin Boşnak golcüsü Dzeko rüzgarı esti.

Fenerbahçe'de Dzeko rüzgarı! Resital sundu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam ediyor. İsmail Kartal yönetiminde günü çift idmanla tamamlayan Kanarya'da 37 yaşındaki yıldız golcü Dzeko adeta resital sundu.

Haberin Devamı

Hazırlıklar tam gaz...

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında 26 Kasım Pazar akşamı Fatih Karagümrük’ü konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını salonda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde milli oyunculardan yoksun salonda gerçekleştirilen idmanda; ısınma, core, kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yapıldı. SarıLacivertliler, akşam saatlerinde bir idman daha yapıp, dünkü hazırlıklarını noktaladı.

Fenerbahçede Dzeko rüzgarı Resital sundu

Dezko'dan resital... 

Fenerbahçe’de 3 günlük izinden sonra başlayan Fatih Karagümrük mesaisi, Samandıra’da tam gaz devam ediyor... Sakat ve ülke milli takımlarına giden oyuncuların yokluğuna rağmen kadroya akademiden takviye yapıldı. Genç futbolcular da Sarı-Lacivertli ekibin yıldızları ile kıyasıya bir forma rekabetinin içerisine girdi. Özellikle çift kale maçlar kıran kırana geçerken, futbolcuların neşeli ve istekli tavırları dikkat çekti. Kaptan Edin Dzeko, çalışma azmi ve attığı gollerle yine idmanların parlayan ismi oldu. Kazanılan maç sonrası futbolcular kaptanlarını havaya kaldırıp, neşeli bir şekilde poz verdi. 26 Kasım Pazar günü Kadıköy Ülker Stadı’nda oynanacak Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına ülke milli takımlarına giden oyuncular ise çarşamba ve perşembe gününden itibaren katılacak

Haberin Devamı

YUSUF DURSUN / FANATİK ÖZEL

Fenerbahçede Dzeko rüzgarı Resital sundu

YORUM YAZ