MENÜ

Fenerbahçe'de Dusan Tadic fırtınası! Taraftarı mest eti...

Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Zimbru’ya atan Dusan Tadic, dikkatleri üzerine çeken bir performans sergiledi. Yine sahada takımını yöneten, liderlik rolüyle fazlaca sorumluluk alan Sırp 10 numara, taraftarı adeta mest etti.

Fenerbahçe'de Dusan Tadic fırtınası! Taraftarı mest eti...

Fenerbahçe, evinde oynadığı ve 5-0 galip geldiği maçın ardından deplasmanda Zimbru’yu 4-0 yenerek UEFA Konferans Ligi'nde adını 3. tura yazdırdı. Fenerbahçe, bir sonraki turda Differdange-Maribor eşleşmesinin galibi ile mücadele edecek.

Sarı Lacivertliler’de Zimbru ile oynanan ilk karşılaşmada sahaya kaptan olarak Edin Dzeko çıkmıştı. Dünkü rövanşta Dzeko ilk 11’de başlamadı ve teknik direktör İsmail Kartal, geçen sezonki kaptan Altay Bayındır’ın da sahada olmasına rağmen pazubandını bir başka yeni transfer Dusan Tadic’e verdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Dusan Tadic fırtınası Taraftarı mest eti...

Yıldız oyuncu, ilk maçta olduğu gibi düne de damgasını vurdu. Başarılı oyuncu, Zimbru deplasmanında kilidi açan isimdi. 48. dakikada sahne alan Tadic, Fenerbahçe’yi öne geçiren golü attı. Yine sahada takımını yöneten, liderlik rolüyle fazlaca sorumluluk alan Tadic, taraftarı adeta mest etti.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

YORUM YAZ