MENÜ

Fenerbahçe'de Dusan Tadic: Bizim çok yüksek hedeflerimiz var

Union Saint Gilloise deplasmanından 3-0 galip ayrılan Fenerbahçe'de Dusan Tadic açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de Dusan Tadic: Bizim çok yüksek hedeflerimiz var

Fenerbahçe'de forma giyen Dusan Tadic, Union Saint Gilloise deplasmanında 3-0 kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Müsabakayı değerlendiren Sırp on numara, "Zor bir maç olacağını bekliyorduk. Fiziksel olarak güçlü bir takıma karşı oynadık. Direkt oynayan bir takım. Biz de buna hazırdık. Planımız iyi işledi. Onları nasıl durdurabileceğimizi biliyorduk. İyi bir şekilde cevap verdik. Onların direncini kırdık. Önemli bir galibiyet aldık. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi muazzam şekilde desteklediler" dedi.

Konferans Ligi'ndeki hedefleri hakkında konuşan Dusan Tadic, "Bizim çok yüksek hedeflerimiz var ama maç maç düşünüyoruz. Şu anda tek düşüncemiz Union Saint Gilloise'yi elemek. Her kupayı kazanmak istiyoruz. Union Saint Gilloise'yi elemek istiyoruz ve sonrasında neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ferdi Kadıoğlu'na dair soruya cevap veren Dusan Tadic, "Ferdi ve Jayden ile güçlü iletişimizim var. Aynı dili konuşuyoruz. Çok fazla maç oynayacağız ama böyle devam etmek güzel. Aynı zamanda Ferdi ve Jayden ile çok uzun zamandır oynuyoruz ve oynamaktan da keyif alıyoruz. Bu kimyayı da görüyorsunuz" diye konuştu.

Fenerbahçede Dusan Tadic: Bizim çok yüksek hedeflerimiz var

YORUM YAZ