MENÜ

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic şoku: Trabzonspor maçının ardından ayrılık kararı

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın son bölümünde büyük olaylar çıkmıştı. Sahada taraftarlar ve sarı-lacivertliler arasında arbede yaşanırken, Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic'ten şoke eden bir haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic şoku: Trabzonspor maçının ardından ayrılık kararı

Fenerbahçe kalecisi Dominik Livakovic’in Trabzonspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle takımda ayrılmak istediği ortaya çıktı. 

Haberin Devamı
İZLE | Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası ortalık karıştı!

Karşılaşma sırasında üzerine yabancı maddeler atılan, ikinci yarıda sakatlık için tedavi gördüğü sırada tribünden atılan bir cismin isabet etmesi sonucu çenesi kanayan ve maçtan sonra soyunma odasına giderken bir taraftarın yumruklu saldırısına hedef olan Hırvat kaleci, hayatının şokunu yaşadı.

Fenerbahçede Dominik Livakovic şoku: Trabzonspor maçının ardından ayrılık kararı

TEKNiK HEYET DEVREYE GiRDi

Soyunma odasında korkudan tir tir titreyen ve uzun süre kendine gelemeyen Livakovic’in bu sırada, “Benim için Türkiye bitti. Burada daha fazla kalamam. Ayrılmak istiyorum” dediği belirtildi.

Bu sözler Fenerbahçeli futbolcularda şok etkisi yaratırken, hemen devreye giren teknik direktör İsmail Kartal ve yardımcıları Livakovic ile konuşup sakinleştirmeye çalıştı.

‘YA DÖNMEZSE’ ENDiŞESi

Haberin Devamı

Soyunma odasında ailesiyle yaptığı telefon görüşmesinin ardından biraz olsun rahatlayan Livakovic, daha sonra yöneticilerle yaptığı görüşmede ayrılık kararından vazgeçti.

Fenerbahçede Dominik Livakovic şoku: Trabzonspor maçının ardından ayrılık kararı

Fenerbahçe yöneticilerinin o anlarda, Hırvatistan Milli Takımı’na çağrılan oyuncunun, gittikten sonra geri dönmemesinden endişe ettiği de öğrenildi.

YORUM YAZ