MENÜ

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic rüzgarı! Alkışları topladı...

Hırvat kaleci, Sarı-Lacivertliler’le çıktığı 4 lig maçında da kalesini gole kapatarak yıldızlaştı. Alanyaspor, Başakşehir, Rizespor ve Kasımpaşa’ya geçit vermeyen tecrübeli file bekçisi, teknik ekip ve camiaya güven veriyor.

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic rüzgarı! Alkışları topladı...

Dinamo Zagreb’in yanı sıra Hırvatistan Milli Takımı’nın son dönemdeki başarısında büyük pay sahibi olan Dominik Livakovic, çubukluya çabuk adapte oldu. Teknik direktör İsmail Kartal’ın uzun süre yolunu gözlediği, takıma katıldıktan sonra büyük övgüler düzüp, “Benim birinci kalecim Livakovic” dediği oyuncu, son 4 maçta kalesini gole kapattı. Fenerbahçe’nin Kadıköy’de 3-2 kazandığı Antalyaspor maçında, yediği iki golle tüm otoriteleri şaşırtan Hırvat kaleci, 3-1 biten Nordsjaelland maçında da yediği gol sonrası kalesine duvar ördü.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Dominik Livakovic rüzgarı Alkışları topladı...

MÜTHİŞ RAKAMLAR...

Bu kez rakip olacak...

Alanyaspor (1-0), Başakşehir (4-0), Rizespor (5-0) ve Kasımpaşa (2-0) maçlarında gol yemedi. Önceki akşam rakip sahada oynanan Kasımpaşa maçı sonrası Hırvatistan Milli Takımı kampına katılan Livakovic’in, 12 Ekim Perşembe günü Opus Arena’da Türkiye ile oynayacakları maçta, Sarı-Lacivertli kulüpten takım arkadaşları Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydın, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci’ye karşı kalesini savunacak.

Fenerbahçede Dominik Livakovic rüzgarı Alkışları topladı...

Tugay Kerimoğlu: Ne kadar kötü olduğunu anlıyoruz, Livakovic...
YORUM YAZ