MENÜ

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic olmazsa B planı belli!

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de, öncelikli hedeflerden birisi de kaleyi sağlama almak. Sarı-Lacivertli ekip, bu kapsamda Hırvat Kaleci Dominic Livakovic ile temaslarını sürdürüyor ancak tecrübeli kalecinin transferi olmazsa B planı da belirlendi.

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic olmazsa B planı belli!

Yıllardır yerli kaleciler ile mücadele eden Fenerbahçe'de bu sezon ise Altay Bayındır ve İrfan Can Eğribayat'a rağmen bir yabancı kaleci arayışı bulunuyor. Geçen sezon Altay'ın zaman zaman yediği hatalı goller nedeniyle kaleye üst düzey bir takviye yapılması planlanıyor. Fenerbahçe'nin kaleci konusundaki en büyük isteği ise Livakovic... Ancak, Hırvat kalecinin kafasını karıştıran bazı noktalar bulunuyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Dominik Livakovic olmazsa B planı belli

Taraftarla vedalaştı ama...

Sarı-Lacivertliler, Dominik Livakovic için hem oyuncuyla hem de Dinamo Zagreb ile her konuda anlaşma sağlamıştı. Başarılı file bekçisi, Hırvatistan Süper Kupası’nın ardından taraftarla bile vedalaştı ama imza bir türlü gelmedi.

Fenerbahçede Dominik Livakovic olmazsa B planı belli

Görüşmeler yeniden başladı

Suudi Arabistan’dan teklif alması sonrası 28 yaşındaki kalecinin kararsız kaldığı öne sürüldü. Fenerbahçe de bunun üzerine bonservisi elinde olan David De Gea’ya yöneldi. İspanyol kalecinin temsilcisiyle görüşmelerin yeniden başladığı öğrenildi. Eğer Livakovic, kısa sürede kararı vermezse, Fenerbahçe masadan kalkacak ve tamamen De Gea’ya yönelecek.

Fenerbahçede Dominik Livakovic olmazsa B planı belli

YORUM YAZ