MENÜ

Fenerbahçe'de bir yıldız doğuyor Yusuf Akçiçek sürprizi: Yusuf Akçiçek kimdir, kaç yaşında?

Fenerbahçe'de yaşanan stoper krizi sonrası genç savunmacı Yusuf Akçiçek'e gün doğdu. 17 yaşındaki Yusuf Akçiçek, Ludogorets maçında İsmail Kartal'ın önemli opsiyonlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'de bir yıldız doğuyor Yusuf Akçiçek sürprizi: Yusuf Akçiçek kimdir, kaç yaşında?

Fenerbahçe'de son olarak Becao'nun da sakatlanmasının ardından Stoper bölgesinde büyük bir problem yaşanıyor. Serdar Aziz, Djiku ve Luan Peres'in sakatlıkları devam ederken, orijinal stoper olarak elde sadece Samet Akaydin kaldı.

Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Samet Akaydin'in yanında Jayden Oosterwolde'yi stoperde kullanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Öte yandan 9 Kasım tarihinde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de Samet Akaydin, Mert Müldür gibi isimler UEFA listesinde yer almıyor.

Fenerbahçede bir yıldız doğuyor Yusuf Akçiçek sürprizi: Yusuf Akçiçek kimdir, kaç yaşında

LUDOGORETS MAÇINDA YUSUF AKÇİÇEK İHTİMALİ

Teknik direktör İsmail Kartal'ın söz konusu maçta stoper tandemi merak konusu olurken, başarılı hocanın UEFA B listesinde yer alan Yusuf Akçiçek'i sahaya sürebileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe U19 takımında forma giyen stoper Yusuf Akçiçek, Ludogorets maçında İsmail Kartal'ın önündeki önemli opsiyonlardan biri olarak göze çarpıyor.

YUSUF AKÇİÇEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

2006 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Yusuf Akçiçek, 2019 yılında Galatasaray altyapısından Fenerbahçe altyapısına transfer olmuştu.

Haberin Devamı

Yusuf Akçiçek yeni sezon öncesi Fenerbahçe U17'den U19 takımına geçiş yapmıştı.

17 yaşındaki stoper Yusuf Akçiçek, Fenerbahçe'nin UEFA B listesinde yer alıyor.

Bu sezon U19 liginde 5 maçta forma giyen genç savunmacı 2 de gol katkısı verdi.

Yusuf Akçiçek, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde deplasmandaki Spartak Trnava ve Kadıköy'de oynanan Ludogorets maçlarının kadrosunda yer almış ancak süre alamamıştı.

17 yaşındaki stoper, Süper Lig'de son oynanan Pendikspor maçında da yedek soyunmuştu.

Fenerbahçede bir yıldız doğuyor Yusuf Akçiçek sürprizi: Yusuf Akçiçek kimdir, kaç yaşında

YORUM YAZ