MENÜ

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İkna ettiler

Bu sezon şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdıktan sonra transferde gemileri yakan Fenerbahçe'de gelecek isimler kadar gidecek isimler de büyük merak konusu oldu. Sezonun sona ermesiyle Sarı Lacivertliler'den ayrılan Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus'un isteğiyle takıma katılan yıldız futbolcuda sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha! İkna ettiler

Süper Ligi ikinci tamamlayan ve Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'de transferde büyük hareketliik yaşanıyor. Ryan Kent'i resmen transfer eden sarı-lacivertliler Valencia ile Teknik Direktör Jorge Jesus'a veda etti. Fenerbahçe'ye Portekiz kulübü Braga'dan teklif geldi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'A KÖTÜ HABER

İLK TRANSFER RESMİLEŞTİ

Önümüzdeki sezon Türkiye'de tüm kupaları kazanmak ve Avrupa'da başarılı olmak isteyen Fenerbahçe, Türkiye Kupası zaferinin ardından ilk transferini resmen açıkladı. Sarı-lacivertliler, listesindeki isimlerden biri olan ve Glasgow Rangers ile sözleşmesi sona eren Ryan Kent'i kadrosuna kattı. 26 yaşındaki futbolcu ile 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı, resmi mukavelenin oyuncunun sezon başı kampı için Türkiye'ye geldiğinde yapılacak sağlık kontrollerinin ardından imzalanacağı belirtildi.

Fenerbahçede bir ayrılık daha İkna ettiler

VALENCIA'NIN YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Fenerbahçe'de bir ayrılık da yaşandı. Sezonu gol kralı olarak tamamlayan Enner Valencia, Brezilya ekibi Internacional'e transfer oldu. Fenerbahçe'ye 2020-2021 sezonu başında transfer olan Enner Valencia, 3 sezon formasını terlettiği takımdan Türkiye Kupası ve gol krallığı ile ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede bir ayrılık daha İkna ettiler

BRAGA'DA FLAŞ GELİŞME

Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezonun devre arasında Braga'ya kiralanan Armindo Bruma, Portekiz temsilcisinde kalıyor. Portekiz'den Pedro Sepulveda imzalı habere göre, Braga'nın Başkanı Antonio Salvador'un görüşmelerde Fenerbahçe'yi ikna ettiği kaydedildi.

Fenerbahçede bir ayrılık daha İkna ettiler

Bu gelişmenin ardından Bruma'nın Braga ile kalıcı bir sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Bruma için kısa süre içerisinde resmi açıklamanın yapılacağı yazıldı.

Record, geçtiğimiz günlerde Braga'nın başkanı Salvador'un, Bruma için Fenerbahçe'ye 4.5 milyon euro teklifte bulunduğunu öne sürmüştü. Braga'da 21 maça çıkan Bruma, 4 gol attı ve 6 asist yaptı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

Fenerbahçede bir ayrılık daha İkna ettiler

YORUM YAZ