MENÜ

Fenerbahçe'de beklenmeyen ayrılık! Kiralık gidiyor

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, bir yandan da bazı oyuncularıyla yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Geçtiğimiz sezon takıma dahil olan oyuncu ne Jorge Jesus ne de şu ana kadar İsmail Kartal döneminde istediği şansı bir türlü bulamadı. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe'de beklenmeyen ayrılık! Kiralık gidiyor

Fenerbahçe, bir yandan da bazı oyuncularıyla yollarını ayırmanın planlarını yapıyor. Geçtiğimiz sezon takıma dahil olan oyuncu ne Jorge Jesus ne de şu ana kadar İsmail Kartal döneminde istediği şansı bir türlü bulamadı. Takımdan sürpriz bir şekilde ayrılması beklenen oyuncunun yanı sıra Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair tüm detaylar haberimizde... 

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye Jorginho'dan iyi haber

Yeni sezon öncesi 6 numara transferi planlayan Fenerbahçe'nin Arsenal'ın yıldızı Jorginho'yu transfer etmek istediği biliniyor. Bu kapsamda, İtalyan oyuncudan Fenerbahçe'ye iyi bir haber geldi. Jorginho; Arsenal ile Manchester City arasında oynanan Community Shield maçının kadrosunda yer almadı. Böylece, oyuncunun takımdan ayrılma ihtimali artmış oldu ve Fenerbahçe'nin kısa süre içerisinde yıldız oyuncu için bir girişimde bulunması bekleniyor. 

Fenerbahçede beklenmeyen ayrılık Kiralık gidiyor

Chelsea'den Arsenal'a...

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 11.3 milyon Euro'ya Chelsea'den transfer edilen Jorginho'nun transferiyle ilgili kısa süre içinde somut gelişmeler yaşanması beklenirken Fenerbahçe, İtalyan oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Jorginho'ya fırsat transferi olarak baktığı aktarılıyor. 2022-23 sezonunda Arsenal ile Premier Lig'de 14, Avrupa Ligi'nde 2 maça çıkan Jorginho takımına 1 asistlik fayda sağladı.

Haberin Devamı

Menajerlerden Bakayoko önerisi

Kiralık olarak gittiği Milan’da forma giyen Tiemoue Bakayoko, sözleşmesinin bitmesinin ardından serbest kalmıştı. Kendisine uygun bir kulüp arayan Bakayoko’nun menajerler tarafından iki kulübe önerildiği öne sürüldü. Bunların Türkiye’den Fenerbahçe ve Yunanistan’dan Panathinaikos olduğu iddia edildi. 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun, maddi şartları ikinci plana attığı ve düzenli olarak oynayabileceği bir takımda kariyerine devam etmek istediği bildirildi.

Fenerbahçede beklenmeyen ayrılık Kiralık gidiyor

Bir oyuncu daha yolcu...

Sports Digitale'ın haberine göre Jayden Oosterwolde için Fenerbahçe teklifler alıyor. Haberde genç futbolcunun Sarı-Lacivertli ekipten kiralık olarak ayrılabileceği aktarıldı. Şimdilik hangi takıma gideceği belli olmayan genç oyuncunun, en azından daha fazla forma şansı bulabileceği bir kulüpte olmasının önü açılacak.

Fenerbahçede beklenmeyen ayrılık Kiralık gidiyor

Bonservis ödenerek alındı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen ve 6 milyon Euro bonservis ödenen 22 yaşındaki sol bek, Jorge Jesus tarafından sıklıkla yedek kulübesinde bırakılmıştı. Oosterwolde ligin ikinci yarısında genel olarak yedek kulübesinde otururken, İsmail Kartal da oyuncuya şu ana kadar şans vermedi. Hollandalı sol bek, sadece Zimbru ile oynanan rövanş maçında 24 dakika sahada kalabildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede beklenmeyen ayrılık Kiralık gidiyor

YORUM YAZ