MENÜ

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Yerine yıldız futbolcu geliyor

Bu sezon oynadığı tüm maçları kazanan Fenerbahçe, ligde de 5'te 5 yaptı. Yarın da Başakşehir ile oynayacak olan sarı-lacivertli takım, transfer sezonunda birçok yıldızı kadrosuna katmıştı. 6 numara transferini gerçekleştiremeyen Fenerbahçe, istediği yıldızı Ocak ayında getirmeye karar verdi.

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Yerine yıldız futbolcu geliyor

Transfer sezonunda adından söz ettiren Fenerbahçe, Dzeko, Tadic ve Fred başta olmak üzere birçok yıldızı kadrosuna katarak dikkat çekti. İsmail Kartal ile bu sezon çıktığı tüm resmi maçları kazanan Fenerbahçe, tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Ligde 5'te 5 yapan sarı-lacivertli takım, erteleme maçında yarın Başakşehir'i konuk edecek. Buı maçı da kazanmak isteyen İsmail Kartal, liderliği bırakmak istemiyor.

Haberin Devamı

Transfer sezonunu hızlı geçiren Fenerbahçe, 6 numara transferini gerçekleştirememişti. Fakat bu bölgeye bir transfer yapmak isteyen sarı-lacivertli yönetim, ara transfer dönemi için şimdiden kollarını sıvadı.

İSMAİL YÜKSEK GİDİYOR

Fenerbahçe'de orta sahada gösterdiği performansla dikkat çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte performansı artan ve takımın değişilmez isimlerinden olan İsmail Yüksek için Almanlar ısrarını sürdürüyor. Yaz transfer döneminde Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen, İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin kapısını çalmış, ancak yapılan teklif sonrası 'ret' cevabı almıştı. Takvim'in haberine göre; İsmail Yüksek'in forma giydiği Ankaragücü, Nordsjaelland ve Alanyaspor maçlarını tribünden takip eden Alman gözlemcilerin sezon sonuna kadar takibini sürdüreceği iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Yerine yıldız futbolcu geliyor

F.BAHÇE TEKLİFE SICAK BAKACAK

Bayer Leverkusen'in Ocak ayı ya da sezon sonunda resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Fenerbahçe, gelecek olan teklife sıcak bakıyor. Bunun sebebi ise 6 numaraya transfer yapabilmek adına gelecek olan bonservis ücreti...İsmail Yüksek, 2020'de Gölcükspor'dan 65 bin Euro'ya transfer olmuştu. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 11 resmi maça çıkan genç oyuncu 1 gol atarken 1 de asist üretti.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Yerine yıldız futbolcu geliyor

FENERBAHÇE, DÜNYA YILDIZINI GETİRİYOR

Sarı-Lacivertliler, ocak ayında ön libero takviyesi için mesai harcayacak. Listenin başında ise daha önce de Fenerbahçe'nin listesinde olan isim belli oldu.

HEDEFTE JORGINHO VAR

Arsenal'de Arteta'nın kadro planlarında yer almayan Jorginho ayrılığa sıcak bakıyor. İtalyan oyuncu gelecek olan tekliflere sıcak bakmaya hazır. Lefootenbref adlı sitedeki haberde konuyla ilgili şu ifadeler kullanıldı: "Fenerbahçe, takviye arayışını sürdürüyor. İstanbul kulübü, yaz transfer döneminin bitiminden hemen önce İtalyan-Brezilyalı orta saha oyuncusu Jorginho'yu neredeyse kadrosuna katıyordu. Yıldız orta saha ise gelen tüm teklifleri değerlendirecek. Kendisi için daha iyi bir anlaşma bulamaması durumunda Türkiye'ye yönelecek."

Haberin Devamı

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Yerine yıldız futbolcu geliyor

Geride bıraktığımız sezonun ara transfer döneminde Chelsea'dan Arsenal'e gelen Jorginho'nun az süre aldığı için burada mutsuz olduğu ifade ediliyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 31'lik oyuncunun piyasa değeri ise 25 milyon euro.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Yerine yıldız futbolcu geliyor

YORUM YAZ