MENÜ

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Servet önerdiler

Sezona İsmail Kartal yönetiminde başlayan ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 2. ön eleme turunu rahatça geçen Fenerbahçe, hem 3. tur eşleşmesine hem de Süper Lig'e hazırlanmaya devam ediyor. Bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertlilerde gündeme, Galatasaray'ın uzun süredir peşinden koştuğu Tanguy Ndombele gelmişti. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'den bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Sarı-lacivertliler, Fransa devine gitmesi beklenen yıldızdan servet değerinde gelir elde edecek.

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Servet önerdiler

Bu sezon ülkemizi Avrupa'da da temsil edecek olan Fenerbahçe kadrosunu yıldız futbolcularla güçlendirirken, bir yandan futbolculara gelen teklifleri değerlendiriyor. Sarı-Laicvertliler'e yıldız futbolcusu için Fransa'dan dev bir teklif geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

YA KRUNİC YA DOMİNGUEZ

Sarı-Lacivertliler, merkez orta saha için Milan’dan Rade Krunic ya da Bologna’dan Nicolas Dominguez’den birini kadroya katmak istiyor. Her konuda anlaşma sağlanan Boşnak Krunic konusunda son olarak Milan’ın yüksek bonservis bedeli inadını kırmayı hedefleyen Fenerbahçe’nin kurmayları, bu hafta Milano temsilcisine bonuslar hariç 7 milyon Euro teklif etmeye hazırlanıyor. Arjantinli Dominguez ise henüz gelecek kararını vermedi. Eğer 25 yaşındaki futbolcu, kendisine yapılan teklifi kabul ederse, 12 milyon Euro’ya transfer edilebilir.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Servet önerdiler

CENGİZ ÜNDER'DE İNDİRİM YOK

Fransız ekibi Marsilya, Fenerbahçe’nin Cengiz Ünder’i bırakmamak konusundaki inadını sürdürüyor. Fransızlar’ın, 15 milyon Euro’luk bonservis bedeli konusunda ikinci bir indirime yanaşmadığı ve ödeme planında da katı bir tavır sergilediği öğrenildi. Bu şartlarda da Milli futbolcunun, Kanarya’ya imza atmasının zor olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Servet önerdiler

NDOMBELE BOMBASI

Fenerbahçe'nin ayrıca, Tottenham'da kadroda düşünülmeyen Tanguy Ndombele için İngiliz ekibiyle temas kurduğu iddia edilmişti. Sarı-lacivertli ekip, oyuncunun sakatlığıyla ilgili bilgi almıştı. Fenerbahçe, gelen olumlu dönüşlerin ardından ilk teklifini iletmişti. İlk olarak Ndombele için Tottenham'a kiralama teklifi yapan Fenerbahçe, oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürecekti. Premier Lig temsilcisi, geçen sezonu Napoli'de kiralık olarak geçiren Fransız orta sahayı bonservisiyle göndermek istediğini Fenerbahçe'ye iletmişti. Sarı-lacivertlilerin bu kez satın alma opsiyonuyla kiralama önerisini sunacağı belirtilmişti.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Servet önerdiler

BATSHUAYİ'YE TALİP OLDULAR

Kadrosunu birçok yıldızla güçlendiren Fenerbahçe'de mevcut oyunculara teklifler ardı sıra gelmeye devam ediyor. Yeni sezon öncesi Arda Güler, Szalai, Bruma, Berisha ve Rossi'nin satışından 48 milyon Euro bonservis kazanan sarı-lacivertlilerin kapısını bu sefer Lens çaldı. Hücum bölgesinde Joao Pedro'yu Gremio'ya kiralayan Kanarya'da Michy Batshuayi'ye de Fransız ekibi Lens talip oldu.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Servet önerdiler

İLK TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Haberin Devamı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Ligue 1 takımı, sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan deneyimli santrfor için 9 milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe ise Fransız ekibiyle pazarlığı 14 milyon Euro'luk bonservis talebiyle açtı.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Servet önerdiler

YERİNE SANTRFOR ARANACAK

Lens'in 12-13 milyon Euro seviyelerine çıkması halinde Kanarya, Batshuayi'nin gidişine onay verecek. 29 yaşındaki futbolcunun Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Lens'in yaptığı teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ayrılık gerçekleşirse F.Bahçe, hem bonservis kazanacak hem de yıldız oyuncunun yıllık 3 milyon Euro olan maaşından kurtulacak. Olası transferde sarı-lacivertliler, santrfor arayışlarına başlayacak. İlk aşamada yönetim, Dzeko'yu zorlayacak bir isim düşünüyor.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Servet önerdiler

YORUM YAZ