MENÜ

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Bavullarını topluyor

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak isteyen sarı lacivertiler, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birçok yıldızı transfer eden Kanarya'da ayrılıklar da yaşanırken, bir yıldızın daha bileti kesildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de duyurulurken, bavullarını toplamaya hazırlandığı belirtildi.

Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Bavullarını topluyor

Trendyol Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olmak isteyen sarı lacivertiler, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Birçok yıldızı transfer eden Kanarya'da ayrılıklar da yaşanırken, bir yıldızın daha bileti kesildi. Yıldız oyuncunun yeni adresi de duyurulurken, bavullarını toplamaya hazırlandığı belirtildi. İşte o isim ve tüm detaylar...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Orta sahaya transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'de gündeme gelen isimlerden biri de Manchester United'da forma giyen Hollandalı yıldız Donny van de Beek oldu. Takımdan ayrılmaya sıcak bakan 26 yaşındaki oyuncunun transfer edilmesi halinde Ocak ayında listeye eklenmesi bekleniyor.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Bavullarını topluyor

KRUNIC, HOCASIYLA GÖRÜŞTÜ

İtalyan basını, Fenerbahçe’nin transferi için çok çaba sarf ettiği Rade Krunic girişimlerinin perde arkasını yazdı. Calcio Mercato’ya göre Boşnak yıldız, Sarı-Lacivertliler’in kendisini çok istemesi sonrası bu kulübe imza atmak için Milanlı yöneticilerle görüştü. Ancak daha sonra teknik direktör Stefano Pioli, başarılı öğrencisiyle bir toplantı daha gerçekleştirdi ve transferine izin vermediğini iletti. Krunic’in de hocasının bu kararına itiraz etmediği belirtildi. 29 yaşındaki futbolcunun bu tavrı sergilemesinde, Milan’a duyduğu büyük saygının etkisi olduğu vurgulandı. İtalyan devinin, Krunic’i ödüllendirerek maaşına zam yapacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Bavullarını topluyor

LUAN PERES BEKLENENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe'nin geçen sezon Jorge Jesus'un isteğiyle transfer ettiği Luan Peres, sakatlıklardan dolayı bir türlü beklenen performansı gösteremedi. Sarı-lacivertli yönetim, sürekli sakatlıklar yaşayan ve toparlayamayan Brezilyalı stoperi gönderip yabancı kontenjanında yer açmayı hedefliyor.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Bavullarını topluyor

YENİ ADRESİ SANTOS OLUYOR

29 yaşındaki deneyimli savunmacıya, Santos'un ilgisi bulunurken sarı-lacivertliler bonservis konusunda zorluk çıkartmayacak. Brezilya takımının 4 milyon Euro bonservis teklif edeceği konuşulurken, Peres'in kısa sürede bavullarını toplaması bekleniyor.

LUAN PERES'İN LİSANSI DONDURULABİLİR

Fenerbahçe'de sakatlıktan yakasını kurtaramayan Luan Peres'ten kötü haber geldi. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sakatlığı süren Luan Peres’e doktorlar ameliyat öneriyor. Eğer operasyon olursa en az 2-3 ay sahalardan uzak kalacak. Bu durum gerçekleşirse Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı savunmacının lisansını donduracak.

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Bavullarını topluyor

Fenerbahçede beklenmedik ayrılık Bavullarını topluyor

YORUM YAZ