MENÜ

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti! İmzayı attı, formayı giydi

Süper Lig'e verilen arada hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde sürdüren Fenerbahçe'de beklenen bir ayrılık gerçekleşti. Sarı Lacivertli ekipte hayal kırıklığı yaratan ve Jorge Jesus'un gözden çıkardığı tecrübeli oyuncunun yeni takımı resmen belli oldu.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşti! İmzayı attı, formayı giydi

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama neticeside Süper Lig'e ara verilmiş ve 3-4 Mart tarihlerinde yeniden başlayacağı duyurulmuştu. Bu süreçte TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi transfer süresinin de uzatıldığını açıkladı. Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de beklenen ayrılık da gerçekleşti.

Haberin Devamı

YÜKSEK MAAŞ TALEBİ NEDENİYLE ÜLKESİNE DÖNEMEDİ

Mauricio Lemos, sezonun ilk yarısında olduğu gibi ikinci bölümünde de kadroda düşünülmüyordu. Samet Akaydın geldikten sonra gözden çıkartılan Gustavo Henrique ise son olarak Avrupa Ligi listesinin dışında kalmıştı. Yönetim bu ikiliyle yolları ayırmak için çözüm arayışındaydı. Lemos’la ülkesi Uruguay’dan Penarol ilgilense de yüksek maaşı nedeniyle anlaşma sağlanamadı.

ARALIK 2023'E KADAR İMZA

Brezilya Serie A'nın güçlü ekiplerinden Atletico Mineiro, Fenerbahçe'nin sözleşmesini feshettiği Lemos transferinde mutlu sona ulaştı. Uruguaylı oyuncu, Atletico Mineiro ile Aralık 2023'e kadar resmi sözleşme imzaladı. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Mauricio Lemos ile Aralık 2023'e kadar sözleşme imzalanmıştır" denildi.

Haberin Devamı

BÜYÜK UMUTLARLA GELMİŞTİ

2020-2021 sezonunun başında İspanya La Liga ekibi Las Palmas'tan 1.5 milyon Euro bonservisle takıma katılan Uruguaylı stoper oyun kurma yeteneği ve hava topu hakimiyeti ile büyük beklenti yaratmıştı fakat Fenerbahçe formasını toplamda sadece 15 maçta terletebildi.

TANIDIK İSİMLER

Mauricio Lemos'un transfer olduğu Atletico Mineiro kadrosunda Avrupa'da tanınan birçok ismi barındırıyor. Adı bir dönem ciddi şekilde temsilcilerimizle anılan Hulk, Eduardo Vargas, Alan Kardec ve eski Galatasaraylı Mariano Siyah Beyazlı ekipte forma giyiyor.

YORUM YAZ