MENÜ

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşmedi! Bavulunu bile toplamıştı

Sezon çok hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Süper Lig'deki 9 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Kadroya katılan yıldız futbolculardan sonra transferde frene basmayan sarı-lacivertlilerde, öte yandan takımdan ayrılacak oyuncular da netlik kazanıyor. Teknik patron İsmail Kartal'ın kadroda düşünmediği yıldız futbolcu, bavulunu bile toplamasına rağmen ilgili kulüp ile anlaşma sağlayamadı.

Fenerbahçe'de beklenen ayrılık gerçekleşmedi! Bavulunu bile toplamıştı

Transfer sezonunun en hızlı takımlarından biri olan Fenerbahçe, renklerine bağladığı yıldız isimler ile dikkat çekti. Öte yandan kalabalıklaşan kadrosunu boşaltmak için çalışmalarına devam eden sarı-lacivertlilerde, ayrılması beklenen yıldız isim eşyalarını taşımasına rağmen ilgili kulüp ile anlaşma sağlayamadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

LIVAKOVIC RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferini resmen açıkladı. Hırvat kaleci, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini 5 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Fenerbahçe, Dominik Livakovic’in transferi için kulübü Dinamo Zagreb ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. Anlaşma gereği kulübümüz yetiştirme bedeli hariç 6.650.000 Euro + 950.000 Euro bonus olacak şekilde bonservis bedeli ödeyecektir.

Fenerbahçede beklenen ayrılık gerçekleşmedi Bavulunu bile toplamıştı

FENERBAHÇE'YE KÖTÜ HABER!

12. TRANSFER

Yaz döneminde takımı adeta yeniden kuran Fenerbahçe, Livakovic’in imzasıyla beraber 12. transferini yaptı. Sarı-lacivertliler, daha önce; Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Bertuğ Elmaz, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Djiku, Umut Nayir, Fred ve Cengiz Ünder’i renklerine bağlamıştı.

Haberin Devamı

YAPRAK DÖKÜMÜ

Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulması beklenmeyen forvetlerle yollar ayrıldı. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı. Enner Valencia, sözleşmesinin bitmesinin ardından Brezilya Serie A ekibi Internacional ile anlaşma sağladı. Sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucunda feshedilen Mbwana Samatta, PAOK ile el sıkıştı. Joao Pedro, Brezilya Serie A ekibi Gremio'ya kiralandı. Rossi, Columbus ile anlaşma sağladı. Attila Szalai, Hoffenheim'a transfer oldu. Willian Arao, Yunanistan ekibi Panathinaikos ile anlaştı. Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Serdar Dursun ise Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

Fenerbahçede beklenen ayrılık gerçekleşmedi Bavulunu bile toplamıştı

KATAR EKİBİYLE YARIŞ...

ALTAY BAYINDIR, MANCHESTER UNITED'DA

Premier Lig devi Manchester United, Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır'ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu. Sözleşme detayları belli olan Altay'a sarı-lacivertliler veda etti.

CRESPO ANLAŞMA SAĞLAYAMADI

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de takımdan ayrılması beklenen Miguel Crespo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Portekizli futbolcu Crespo, Çekmeköy merkezli Global bir taşımacılık firması ile eşyalarının bir bölümünü ülkesine gönderdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’den olası ayrılığı için kulüp kolaylık sağlayacaktı ancak temsilcisi hiçbir kulüple anlaşamadı. Portekizli oyuncu kısa süre içinde Fenerbahçe’yle görüşmek için İstanbul’a geleceği kaydedildi.

Fenerbahçede beklenen ayrılık gerçekleşmedi Bavulunu bile toplamıştı

F.BAHÇE 1.5 MİLYON EURO ÖDEDİ

Barroselas altyapısında futbola başlayan Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estoril formaları giydi. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonu başında Portekizli futbolcu için 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi. Sarı-lacivertliler, Miguel Crespo'nun bir sonraki satışından Estoril'e yüzde 20 pay verecek.

Sarı-lacivertli forma ile 65 resmi müsabakaya çıkan Portekizli futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Fenerbahçede beklenen ayrılık gerçekleşmedi Bavulunu bile toplamıştı

 

YORUM YAZ