MENÜ

Fenerbahçe'de Batshuayi krizi!

Fenerbahçe önemli bir kararın eşiğine geldi. Batshuayi’nin devre arasında başka bir takıma satılmasının söz konusu olduğu bildirildi.

Fenerbahçe'de Batshuayi krizi!

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de önemli bir kararın eşiğine gelindiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler'de bu sezon az şans bulan ve taraftarların zaman zaman tepki gösterdiği Batshuayi'nin ara transferde takımdan ayrılabileceği belirtildi. Gelen bilgilere göre; Fenerbahçe, Batshuayi ile ara transfer döneminde yollarını ayırmak istiyor. 30 yaşındaki santrfor bu sezon Fenerbahçe'de 11 maça çıktı. Belçikalı oyuncu, bu süreçte 3 gol sevinci yaşadı, Batshuayi takım arkadaşlarına da 2 asist yaptı. Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Batshuayi'nin güncel piyasa değeri 9 milyon Euro. Belçika Milli Takımı'nda 52 maça çıkan tecrübeli santrfor, 27 gol sevinci yaşadı.

SÜREYİ BEĞENMEDİ

Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe'de aldığı sürelerden memnun olmadığı ve bu durumdan şikayetçi olduğu belirtiliyor. Bu sezon 11 resmi karşılaşmada 484 dakika süre alan Batshuayi, 3 gol atarken 2 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Batshuayi krizi

SAMET AKAYDIN HAFTANIN 11'İNDE

Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Samet Akaydın, Euro 2024 elemelerinde haftanın en iyi 11'ine seçildi. Samet Akaydın Hırvatistan ve Letonya maçlarındaki performansıyla bu başarıya layık görüldü. Samet Akaydın'ın milli takımdaki bu performansının ardından Sarı-Lacivertli ekipte daha fazla forma şansı bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe, pazar akşamı Kadıköy'de oynayacağı lig maçını hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışma koşu, ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, şut organizasyonları çalıştı. İdman, bireysel çalışmalarla da tamamlandı.

SANTOS'TAN LUAN PERES KAMPANYASI!

Son yıllarda Brezilya Serie A'da şampiyonluk yarışından uzakta kalan Santos'ta taraftarlar, sosyal medyada tecrübeli stoper Luan Peres'in transferi için kampanya başlattı. Santos taraftarının bu aksiyonu Brezilya basınında da haber konusu oldu. Santos, Luan Peres'in bonservisini 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Belçika ekibi Club Brugge'dan 2.8 milyon Euro'ya almış ve oyuncuyu sezon sonunda Marsilya'ya 4.5 milyon Euro karşılığında satmıştı. Önceki sezon Sarı-Lacivertli ekibi katılan Luan Peres'in sözleşmesi yaşadığı sakatlık ve yabancı kontenjanı nedeniyle Fenerbahçe tarafından dondurulmuş durumda.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Batshuayi krizi

 

YORUM YAZ