Fenerbahçe'de Batshuayi fırtınası! Durmaya niyeti yok

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u ağırladı. Mücadelede açılış golünü atan Batshuayi'nin durmaya niyeti yok. Belçikalı yıldız, bu sezon Süper Lig'de fırtına gibi esiyor. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe sahasında Kayserispor'u konuk etti. Mücadelede açılış golünü atan Batshuayi performansıyla büyük beğeni topladı. Belçikalı yıldız, bu sezon Süper Lig'de fırtına gibi esiyor. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Kayserispor ile oynadığı karşılaşmada 5 oyuncusundan faydalanamadı. Sarı-lacivertli ekipte sarı kart cezalısı olan Mert Müldür'ün yanı sıra sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Rade Krunic ve Serdar Aziz, Kayserispor maçının kadrosunda yer almadı.

SAKATLIĞINI ATLATAN OOSTERWOLDE 11'DE

Fenerbahçe'nin 11 Nisan'da Olympiacos ile deplasmanda oynadığı UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında sakatlanan ve menisküs ameliyatı olan Jayden Oosterwolde, 1 aylık aranın ardından kadroya döndü. Sakatlığı sebebiyle son 5 resmi maçı kaçıran Hollandalı oyuncu, tedavi sürecinin beklenenden kısa sürmesinin ardından idmanlara başlamıştı. 23 yaşındaki oyuncu, Kayserispor karşılaşmasına 11'de başladı.

Haberin Devamı

DJIKU ORTA SAHADA GÖREV ALDI

Fenerbahçe'nin Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku, Kayserispor karşılaşmasında orta sahada görev aldı. Sezon başından bu yana stoper bölgesinde görev alan tecrübeli oyuncu, İsmail Yüksek ve Rade Krunic'in sakatlıkları sebebiyle Kayserispor karşısında orta sahada görev yaptı.

Fenerbahçede Batshuayi fırtınası Durmaya niyeti yok

İLERİ UÇTA FORMA BATSHUAYI'NIN

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor karşısında santrfor pozisyonunda Michy Batshuayi'ye 11'de şans verdi. Bu sezon ligin geri kalan bölümünde sadece 2 kez ilk 11'de yer alan Belçikalı forvet, 7 tanesi sonradan oyuna girdiği maçlarda olmak üzere toplam 11 gol atma başarısı gösterdi. Kartal'ın lig maçlarında tercih ettiği Edin Dzeko ise Süper Lig'de bu sezon 2'nci kez bir karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

Fenerbahçede Batshuayi fırtınası Durmaya niyeti yok

BATSHUAYİ FIRTINA GİBİ!

Belçikalı yıldız, bu sezon toplamda oynadığı 42 maçta 24 gol kaydederek müthiş bir performans ortaya koydu. Batshuayi, özellikle kritik maçlarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekerken takımına 3 de asistlik katkıda bulundu.

Özellikle son 8 maçta dikkatleri üzerinde toplayan Batshuayi, 6 gol kaydederken büyük bir alkış topladı.

 

YORUM YAZ