MENÜ

Fenerbahçe'de B planı belli oldu! Bilic ya da Alex...

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un bugün ‘Pereira’yla yola devam’ deme ihtimali yüksek. Ancak başkan ve yönetim, her ihtimale karşılık B planı için de çalışmaları yürütüyor. Bilic ve Alex’ten haber beklenirken, Favre ve Ragnick ile de temasa geçilecek.

Fenerbahçe'de B planı belli oldu! Bilic ya da Alex...

Fenerbahçe Camiası’nda bugün tüm gözler, Ali Koç’un yapacağı açıklamalara çevrildi. Başkanın konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verip, Vitor Pereira’yla yola devam edileceğini söylemesi bekleniyor. Ancak buna rağmen yönetim, her ihtimali düşünerek B planını hazırlamak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’in kulübün efsane oyuncusu olan ve şu anda Sao Paulo’nun U20 takımını çalıştıran Alex De Souza ile temasa geçtiği kaydedildi. Tarafların fikir alışverişinde bulundukları belirtildi. Fenerbahçe’nin, Pereira’dan önce de gündeme gelen Slaven Bilic ile de görüşerek durumu hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

Yönetimin asıl hedefi ise Lucien Favre ya da Ralf Ragnick gibi dünya çapında bir ismi ikna etmek. Başkan Ali Koç’un önümüzdeki günlerde her iki isimle de bizzat görüşmeyi planladığı öğrenildi. Bu ikiliden biri Fenerbahçe’ye yeşil ışık yakarsa, tüm planlama baştan yapılabilir.

YORUM YAZ