MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık! Yeni takımına imzayı atıyor

Süper Lig'e verilen arada takımlar transfer çalışmalarını yürütüyor. Fenerbahçe de ise beklenen bir ayrılık gerçekleşti. Tecrübeli futbolcu yeni takımnına imza atmak için Brezilya'ya gitti.

Fenerbahçe'de ayrılık! Yeni takımına imzayı atıyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklama neticeside Süper Lig'e ara verilmiş ve 3-4 Mart tarihlerinde yeniden başlayacağı duyurulmuştu.

Haberin Devamı

Bu süreçte TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi transfer süresinin de uzatıldığını açıkladı. Bu açıklamalar neticesinde çalışmalarını yürüten Fenerbahçe'de gelecek isimler kadar takımdan ayrılması beklenen isimler de mevcut. Beklenen haber İtalyan gazeteciden geldi.

SADECE 15 MAÇTA OYNAYABİLDİ

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Fenerbahçe, Uruguaylı savunma oyuncusu Mauricio Lemos ile yollarını ayırdı.

Sarı lacivertlilerle sözleşmesini fesheden 27 yaşındaki oyuncu Brezilya takımlarından Atletico Mineiro ile üç yıllığına anlaştı. Brezilya ekibi hem oyuncu hem de Fenerbahçe ile anlaştı. Kısa zaman içerisinde resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.

 

Fenerbahçede ayrılık Yeni takımına imzayı atıyor

 

Lemos 2020-21 sezonu başında Las Palmas’tan geldiği Fenerbahçe’de toplam 15 maçta oynayabildi.

Haberin Devamı

LEMOS'UN FORMA GİYDİĞİ TAKIMLAR

Tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli takımda 2 defa kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Lemos kariyerinde Rubin Kazan, Las Palmas, Sassuolo, Fenerbahçe ve Beerschot takımlarında forma giydi.

YORUM YAZ