MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık sinyali! Panathinaikos'u takibe aldı

Basketbol Süper Ligi takımlarından Fenerbahçe Beko formasını giyen Tyler Dorsey, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçe'de ayrılık sinyali! Panathinaikos'u takibe aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko forması giyen Tyler Dorsey'den ayrılık sinyali...

Haberin Devamı

"Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı. 24/25’i iple çekiyorum"

28 yaşındaki ABD asıllı Yunan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı. 24/25’i iple çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Panathinaikos ile anlaştığı iddia edilmişti

Daha önce Yunanistan'da Olympiakos forması giyen Tyler Dorsey'in adı yaz döneminde Panathinaikos ile anılmıştı. Hatta Yunan ekibinin başkanı Dimitris Giannakopoulos, Dorsey ile her konuda anlaşmaya vardıklarını ancak kulübün ayrılığa izin vermediğini açıklamıştı.

"Panathinaikos iyi bir şey inşa ediyor"

İsmi Panathinaikos ile anılan Tyler Dorsery, daha önce Yunanistan basınına verdiği bir röportajda Ergin Ataman'dan övgüyle bahsetmişti. Dorsey, "Panathinaikos iyi bir şey inşa ediyor. Bunu herkes görebilir. Gerektiği yerde saygıyı da göstermeliyiz. Bu sene özellikle iç sahada çok iyiler. Bu atmosferi görmek çok güzel.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık sinyali Panathinaikosu takibe aldı

"Ergin Ataman oyun kurucularına serbestlik tanıyor"

Ergin Ataman bir guard antrenörü. Oyun kurucularına serbestlik tanıyor. Çok iyi bir sistemi var bunu rakip olduğumuz için yıllardır fark ediyorum. Ona saygı göstermelisin. Şu ana kadar Panathinaikos’ta iyi iş çıkarıyor" şeklinde konuşmuştu.

Fenerbahçe Opet, soyunma odasında coştu

Panathinaikos'u takibe aldı

ABD asıllı Yunan oyuncu, sosyal medya hesaplarından Panathinaikos'u da takibe almıştı.

Bu sezonki performansı

Bu sezon ligde Fenerbahçe formasıyla 4 maça çıkan Tyler Dorsey 7.7 sayı, 2.2 ribaund ve 0.7 asist ortalamaları ile oynadı. Dorsey, Euroleague'de ise çıktığı 31 maçta 9.2 sayı, 1.6 ribaund, 1.3 asist, 0.2 top çalma ve 8.1 verimlilik ortalamaları ile takımına katkı sağladı.

Fenerbahçede ayrılık sinyali Panathinaikosu takibe aldı

Fenerbahçe Beko, Aliağa Petkimspor’a konuk oluyor

Öte yandan Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-24 sezonu 24. hafta maçında Aliağa Petkimspor’a konuk oluyor. Bugün 20.30’da Enka Spor Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Yener Yılmaz, Ahmet Tatlıcı,Tolga Akkuşoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

Yiğit Hamza Mestoğlu forma giyemeyecek

Sarı-Lacivertli takımda sakatlığı bulunan Yiğit Hamza Mestoğlu bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

YORUM YAZ