MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık! Menajeri transfer görüşmesinde

Transferin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı Lacivertliler'de Szalai'nin ardından bir ayrılık daha yaşanmak üzere.

Fenerbahçe'de ayrılık! Menajeri transfer görüşmesinde

Transferin en hareketli takımlarından biri olan Fenerbahçe'de gelen isimler kadar giden isimler de büyük önem taşıyor. Yeni transferlerle birlikte derinleşen kadroda düşünülmeyen isimlerle en yakın zamanda yollar ayrılacak. Sarı Lacivertli ekip Teknik Direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket ediyor.

Haberin Devamı

OYUNCU SATIŞINDAN BÜYÜK GELİR

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Takıma katılan futbolcular ile dikkat çeken sarı-lacivertli ekip, öte yandan takımdan ayrılan oyuncuların kazandırdığı bonservis ücretleri ile de dikkat çekti.

Başta Arda Güler’in dünya devi Real Madrid’e gitmesinin ardından Fenerbahçe’nin transfer dönemindeki bonservis başarısı dikkat çekti. Sarı-lacivertlilerin bu yaz transferden şu ana kadar elde ettiği gelir dudak uçuklattı.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde birçok isim bonservis bedeli karşılığından transfer oldu.

Fenerbahçede ayrılık Menajeri transfer görüşmesinde

SAMATTA GİTTİ

Haberin Devamı

Süper Lig devinde Mbwana Samatta, PAOK'un yolunu tuttu. Genç file bekçisi Ertuğrul Çetin, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne kiralandı. 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur ise Belçika 2. Lig ekiplerinden Beveren'e geçici olarak imza attı.

Arda Güler, Szalai, Berisha ve Bruma'nın bonservisiyle transferinden Fenerbahçe'nin kasasına yüksek bonservis bedeli girdi.

TOPLAMDA 42.8 MİLYON EURO

Fenerbahçe, Ali Koç döneminde yaptığı transfer satışlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertliler, Attila Szalai'nin de satışıyla birlikte bu yaz transferden şu ana kadar 42.8 milyon euro kazanç elde etti.

Fenerbahçede ayrılık Menajeri transfer görüşmesinde

F.BAHÇE'DE BİR AYRILIK DAHA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Willian Arao ile yollarını ayırıyor. Oyuncunun menajeri, transfer görüşmelerinde bulunmak için Brezilya'ya gitti. Brezilya'daki görüşmelerin ardından Suudi Arabistan'a da gidecek. Arao'yu isteyen 3 takım var.

Brezilyalı orta saha geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 45 maça çıktı ve 1 gol, 5 asistlik performansa imza attı.

Fenerbahçede ayrılık Menajeri transfer görüşmesinde

Fenerbahçede ayrılık Menajeri transfer görüşmesinde

YORUM YAZ