MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık krizi!

Süper Lig'de bu sezon iddialı bir şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara devam ederken bir yandan da takımda düşünülmeyen futbolcularla yollarını ayırmayı planlıyor. Takımda düşünülmeyen futbolculardan biri olan Nazım Sangare Fenerbahçe'de kriz çıkardı!

Fenerbahçe'de ayrılık krizi!

Süper Lig'de bu sezon iddialı bir şekilde yoluna devam eden Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde adeta fırtına gibi esiyor. Deneyimli çalıştırıcının 3'üncü döneminde ilk 9 maçında 9 galibiyet alan sarı-lacivertli ekip, UEFA Konferans Ligi'nde de gruplara kalmaya başardı. Transfer dönemi boyunca birçok yeni ismi kadrosuna katan Kanarya, takımdan ayrılacak oyuncularda ise sorun yaşıyor.

Haberin Devamı

Nazım Sangare'nin durumunda gelişme

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın gözüne giremeyen isimler belirlenirken ayrılacak futbolcular için görüşmeler devam ediyor.

Sarı lacivertli ekibin 2020 yaz transfer döneminde Antalyaspor'dan 1 milyon 750 bin Euro'ya transfer ettiği Nazım Sangare'nin geleceğine dair çarpıcı bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçede ayrılık krizi

Nazım Sangare kararını yönetime iletti! "Ayrılmayacağım

Yönetimin 'kulüp bul' dediği tecrübeli futbolcu, Fenerbahçe'den aldığı ücretin yarısı bile önerilmeyince, ayrılmak istemediğini yönetime iletti. Fenerbahçe kariyerine 50 resmi maça çıkan 29 yaşındaki Nazım Sangare, bu maçlarda 2 gol 5 asistlik katkı gösterdi.

Fenerbahçede ayrılık krizi

YORUM YAZ