MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık kesinleşiyor! Sürpriz talip çıktı...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, transfer edilen futbolcular kadar takımdan ayrılacak oyuncuların durumu da kesinleşiyor. Geçtiğimiz sezonun önemli bir bölümünde oynayan oyuncuya, sürpriz bir talip çıktı ve bu ayrılık çok kısa bir süre içerisinde kesinleşecek. İşte bu transfere dair tüm detaylar...

Fenerbahçe'de ayrılık kesinleşiyor! Sürpriz talip çıktı...

Fenerbahçe'de kadro planlamasında yer almayan tecrübeli futbolcu için sürpriz bir kulüp devreye girdi. İsmail Kartal'ın şans vermediği yıldız oyuncunun transferinin, önümüzdeki günlerde kesinleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DAN EMRE MOR AÇIKLAMASI

Önceki gece TRT Spor’da çıktığı canlı yayında gündeme dair açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, son günlerde Fırtına ile adı anılan Emre Mor için sorulan soruya net cevap verdi. Başkan, “Emre Mor asla gündemimizde değil. Sevilla’dan yazılan Delaney’le ilgili de bir çalışmamız yok. Zinckernagel için görüşmeler sürüyor. Kiralık olabilir. Çünkü bonservisi pahalı. Petkovic transferinde ise bekleyişimiz sürüyor. Hocamızın istediği bir isim” dedi.

Fenerbahçede ayrılık kesinleşiyor Sürpriz talip çıktı...

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI!

Sarı-Lacivertliler, bir süredir İtalyan ekibi Bologna’da forma giyen Nicolas Dominguez’i kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Bologna, bonservis konusunda 15 milyon Euro talep ediyor. Sarı Lacivertliler, şartları zorlamak konusunda kararlı bir duruş sergilerken, Bologna’ya yapılan son teklifin 12 milyon Euro civarında olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

ANLAŞMA ÇOK YAKIN! 4 SENELİK KONTRAT TEKLİFİ

Çizme temsilcisinin, Kanarya’dan gelen bu hamle sonrası Dominguez’i satmak konusunda çok daha olumlu bir tavır sergilediği öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenilirken, anlaşmanın yakın olduğu konuşuluyor. 25 yaşındaki orta saha oyuncusuna da yıllık 2.5 milyon Euro’dan 4 senelik bir kontrat teklif edildiği belirtildi.

Fenerbahçede ayrılık kesinleşiyor Sürpriz talip çıktı...

FENERBAHÇE'DEN SÜRE İSTEDİ

Tecrübeli futbolcunun Kanarya’ya gelmeye olumlu baktığı ve ailesiyle de konuşmak adına Fener’den süre istediği ifade edildi.

BONSERVİSTEN ÇILGIN GELİR

Fenerbahçe'de bu sezon takımdan ayrılan isimlerden 42 milyon 800 bin euroluk bonservis geliri elde edildi. Sarı-lacivertlilerde genç yıldız Arda Güler, Real Madrid'in yolunu tuttu. 25 yaşındaki stoper Attila Szalai ise Bundesliga ekibi Hoffenheim ile sözleşme imzaladı.

Braga geçtiğimiz sezon kiraladığı Bruma'nın bonservisini Fenerbahçe'ye 6 milyon 500 bin euro ödeyerek aldı. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisi için sarı-lacivertlilere 4 milyon euro ödedi.

YILDIZLARLA ANLAŞMA SAĞLANDI

İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe kadrosuna dikkat çeken isimleri dahil etti. Sarı-lacivertliler bu dönemde Umut Nayir, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Alexander Djiku, Ryan Kent, Bartuğ Elmaz, Rodrigo Becao ve Sebastian Szymanski ile kadrosunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık kesinleşiyor Sürpriz talip çıktı...

ARAO'YA KANCA ATTILAR

Brezilya basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Willian Arao'ya sürpriz bir talip çıktı. Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'nin tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus'un da transferini istediği Willian Arao'nun peşindeki Al Ahli'nin Fenerbahçe'ye 5 milyon 500 bin euroluk teklif sunduğu aktarıldı. Brezilyalı futbolcu için Al Ahli'nin yanı sıra Al Hilal ve Flamengo'nun devrede olduğu vurgulandı. Bu ayrılığın önümüzdeki günlerde kesinleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçede ayrılık kesinleşiyor Sürpriz talip çıktı...

JESUS'UN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

31 yaşındaki orta sahanın transfer konusundaki kararını önümüzdeki günlerde vermesinin beklendiği kaydedildi. Willian Arao geride kalan sezonda Fenerbahçe formasını 45 maçta giydi ve 1 gol ile 5 asist üretti.

Haberin Devamı

ARAO'NUN KARİYERİ

Sao Paulo altyapısında futbola başlayan Willian Arao daha sonra Corinthians, Portuguesa, Chapecoense, Atletico Goianiense, Botafogo ve Flamengo formaları giydi. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında Flamengo'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan Willian Arao'nun sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek.

Fenerbahçede ayrılık kesinleşiyor Sürpriz talip çıktı...

YORUM YAZ