MENÜ

Fenerbahçe'de ayrılık! İlk görüşme yapıldı

Yeni sezonda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Miha Zajc'a Serie A takımlarının yanı sıra Beşiktaş'ın da yoğun ilgisi devam ederken bir başka talip de Yunanistan'dan çıktı.

Fenerbahçe'de ayrılık! İlk görüşme yapıldı

Süper Lig'in bitimine kısa bir süre kala lider Galatasaray'ın peşinde şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor maçından üç puan çıkararak iddiasını devam ettirdi. Şampiyon olmak için tüm şartları seferber eden Sarı-Lacivertliler'de bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Fenerbahçe'nin sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan gözde orta saha oyuncusu Miha Zajc'a Yunanistan'dan teklif geldiği öğrenildi. İşte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

BRUMA'YA İKİ DEV TALİP

Hollanda ekibi PSV’den transfer edilen Bruma, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe formasıyla etkili bir performans gösteremedi. Braga’da yeniden doğan Portekizli oyuncuyu, ülkesinin iki dev takımı kadrosuna katmak istiyor. Portekiz basınında yer alan diğer haberlere göre ise Bruma’ya talip olan tek takım Porto değil, Sporting Lizbon da kanat oyuncusu için girişimlere başlayacak. Bruma’yı transfer etmek isteyen Sporting’in transfer teklifinin 7.5 milyon Euro olacağı bildiriliyor.

Fenerbahçede ayrılık İlk görüşme yapıldı

ARDA GÜLER VAZGEÇİLMEZ OLDU

Jesus’un uzun süre kulübede oturttuğu genç futbolcu artık ilk 11’in banko ismi oldu. Beslenmesine dikkat eden ve ekstra antrenmanlar yapan Arda Güler artık daha güçlü ve hızlı. Fiziksel gücündeki yükseliş sayesinde son 6 maçta ilk 11’de oynayan 18 yaşındaki futbolcu, genç yaşına karşın saha içinde takımın liderliğini üstleniyor. Ligde son 13 maçın 9’unda 11’de oynayan ve 3’ünde sonradan dahil olan Arda, toplam 711 dakika şans buldu. Sözleşmesinde ‘bin 500 dakika oynamazsa 5 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi olan Arda Güler’in ligde kalan 2 maçta ve kupa mücadelesinde bu süreyi geçmesi bekleniyor. Ligden çekilen Hatay ve Gaziantep’in maçları da 90 dakika oynamış olarak bu süreye eklenecek.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık İlk görüşme yapıldı

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Novasports TV'de yer alan habere göre; Panathinaikos, sezon sonunda serbest kalacak futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdi. Jorge Jesus ile yıldızı barışmayan ve bu sezon iyi formuna rağmen sürekli yedek kulübesinde olan Sloven futbolcunun da takımdan ayrılmaya sıcak bakması, talip olan takımların elini güçlendiriyor.

Fenerbahçede ayrılık İlk görüşme yapıldı

Bu sezon ligde çıktığı 21 maçta 1079 dakika forma giyen Zajc, 2 gol 4 asistle takımına katkı sağladı.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ