MENÜ

Fenerbahçe'de Avrupa maçı öncesi Edin Dzeko'dan moral konuşması! 'Kupa hedefiyle yola çıktık'

St.Gilloise’in bu sezonki performansı göz dolduruyor. Belçika ekibi, kendi evindeki ilk maçta favori gösteriliyor. Ancak Edin Dzeko, aynı görüşte değil. Yıldız futbolcu, arkadaşlarına yaptığı motivasyon konuşmasında iddialı konuştu.

Fenerbahçe'de Avrupa maçı öncesi Edin Dzeko'dan moral konuşması! 'Kupa hedefiyle yola çıktık'

Ülkemizi temsil eden tek takım olarak Fenerbahçe kaldı. Sarı-Lacivertliler, Konferans Ligi Son 16 Turu’ndaki ilk maçında yarın Union Saint-Gilloise’a konuk olacak. Tarihi bir sezon geçiren Belçika temsilcisi, özellikle sahasında oynayacağı ilk karşılaşmada favori olarak gösteriliyor. Ancak Edin Dzeko aynı görüşte değil. Geçen sezon Inter ile Şampiyonlar Ligi Finali oynadıktan sonra Sarı-Lacivertliler’e ima atan Boşnak yıldız, zorlu karşılaşma öncesi takım arkadaşlarına bir motivasyon konuşması yaptı, ne kadar iddialı olduklarını göstermeleri gerektiğinin altını çizdi.

Haberin Devamı

KİLİDİ O AÇACAK: TADİC

Sırp yıldız, sezona çok iyi başladıktan sonra performans düşüşü yaşamıştı. Tadic, kritik haftalara girilirken yeniden formunu artırmayı başardı. Deneyimli oyuncu son 4 lig maçında 1 kez ağları havalandırırken, 2 de asist yaptı. İsmail Kartal, zaman zaman öğrencisine gereğinden fazla forma verdiği için eleştirildi. Ancak Kartal, “Tadic, sistemin işlemesindeki en önemli parçalardan biri” diyerek ondan vazgeçmedi. Tecrübeli çalıştırıcı, zorlu Union Saint-Gilloise deplasmanında da futbolcusuna fazlasıyla güveniyor. Dusan Tadic, kariyerinde tam 96 Avrupa maçında ter döktü. Bu tür karşılaşmalardaki tecrübesi fazlasıyla yüksek. 35 yaşındaki yıldız, yarınki mücadelede İsmail Kartal’ın saha içindeki sağ kolu olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Avrupa maçı öncesi Edin Dzekodan moral konuşması Kupa hedefiyle yola çıktık



12 GOL, 11 ASİSTLİK KATKI

Tadic, hücumlara patronluk edecek, tempoyu gerekli anlarda yükseltip düşürecek ve arkadaşlarını yönlendirecek. İsmail Kartal’ın taktik çalışmalar sırasında öğrencilerine sık sık Tadic’in talimatlarını takip etmeleri yönünde uyardığı öğrenildi. Sırp futbolcu, isabetli ortaları ve milimetrik paslarıyla rakip savunmanın kilidini açma konusunda da kritik role sahip olacak. Dusan Tadic bu sezon 42 resmi karşılaşmada görev yaptı, 12 kez ağları havalandırırken, 11 de asist katkısı sağladı.

SAMANDIRA’DAKİ PROVALAR BİTTİ

Sarı-Lacivertliler, Union SaintGilloise mücadelesi öncesi İstanbul’daki son antrenmanını dün gerçekleştirdi. Futbolcular ısıma, koordinasyon ve çabukluk hareketlerinin ardından ana bölümde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Fenerbahçe, bugün Belçika’ya gidecek. İsimleri UEFA listesinde yer almayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun’un yanı sıra sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci İstanbul’da kalacak. Kanarya son idmanını bugün saat 20.30’da maçın oynanacağı Lotto Park’ta yapacak.

DZEKO'DAN MORAL KONUŞMASI

Dünyaca ünlü golcü, “En zorlu kuralardan birini çektik. Ancak unutmayalım biz sezona başlarken bu turnuvada şampiyonluk hedefiyle yola çıktık.

‘KUPA HEDEFİYLE YOLA ÇIKTIK’

Bu hedefe ulaşmak için de zorlu rakipleri geçmemiz gerektiğini biliyorduk. Biz Fenerbahçe’yiz. Çok yetenekli ve güçlü bir kadroya sahibiz. Ayrıca aramızda Avrupa tecrübesi yüksek birçok arkadaşımız var. Özellikle ilk maçta şansımızı düşün görenlere, Fenerbahçe olduğumuzu gösterelim. Asla kolay lokma değiliz. Her zaman olduğu gibi Belçika’da da sahaya kazanmak için çıkacağız. Bunu başarıp, çeyrek final yolunda avantajlı bir skorla evimize dönelim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Avrupa maçı öncesi Edin Dzekodan moral konuşması Kupa hedefiyle yola çıktık

Fenerbahçede Avrupa maçı öncesi Edin Dzekodan moral konuşması Kupa hedefiyle yola çıktık

YORUM YAZ