MENÜ

Fenerbahçe'de Attila Szalai Hoffenheim'a transfer oldu! İşte bonservis bedeli

Fenerbahçe, Attila Szalai'nin transferi konusunda Hoffenheim ile anlaşıldığını duyurdu. KAP'a yapılan açıklamada Macar savunmacı için ödenecek bonservis bedeli de belli oldu.

Fenerbahçe'de Attila Szalai Hoffenheim'a transfer oldu! İşte bonservis bedeli

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları devam ederken, takımdan ayrılacak isimler de belli olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde transfer görüşmeleri için Almanya'ya giden Macar stoper Attila Szalai, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

Haberin Devamı

MALİ DETAYLARI BELLİ OLDU

Sarı Lacivertli ekibin yaptığı açıklamanın hemen ardından mali detaylar da ortaya çıktı. Fenerbahçe, Atilla Szalai'nin 12.3 milyon euro karşılığında Hoffenheim'e transfer olduğunu açıkladı.

Fenerbahçede Attila Szalai Hoffenheima transfer oldu İşte bonservis bedeli

Yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbolcumuz Attila Szalai'nin Alman Kulübü TSG 1899 Hoffenheim'e, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 12.300.000 Avro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri kulübümüz tarafından ödenecektir.

Hoffenheim da yeni transferini video ile duyurdu. 

FENERBAHÇE: SONSUZ BAŞARILAR DİLERİZ

Öte yandan Sarı-lacivertliler, "Yolun açık olsun Attila Szalai" başlığıyla paylaştığı veda mesajında, "2021 yılından itibaren Sarı Lacivert formamızı aidiyetle taşıyan Attila Szalai’ye armamıza bugüne kadarki tüm katkıları için teşekkür eder;  kariyerinin yeni döneminde kendisine sonsuz başarılar dileriz" denildi.

Haberin Devamı

Paylaşılan videoda Szalai'nin gözyaşlarına hakim olamadığı da görüldü. 

Fenerbahçede Attila Szalai Hoffenheima transfer oldu İşte bonservis bedeli

SZALAI'DAN DUYGUSAL VEDA

Kendi sosyal medyasından da veda mesajı yayınlayan Szalai, Fenerbahçe için duygu dolu bir veda mesajı yayınladı. 

Macar futbolcunun paylaşımında yer alan mesaj şu şekilde:

Sevgili Fenerbahçe ailem,

İlk günümden son güne kadar, her gününü mutluluklarla hatırlayacağım dolu dolu 2.5 seneyi geride bıraktım. Türkiye’nin güzel insanlarını tanıma ve dillerini öğrenme fırsatı buldum. Bana gösterdiğiniz sevgi ve destek benim için çok değerli.
Şimdi yeni bir maceraya atılıyorum ama Fenerbahçe ve Türkiye; benim kalbimde her zaman özel bir yerde olacak. Bana bu imkanı sunan ve bana bu güzel anıları yaşatan herkese teşekkür ederim. Hepinizi özleyeceğim.
Teşekkürler Fenerbahçe, her zaman kalbimde olacaksın.

Fenerbahçede Attila Szalai Hoffenheima transfer oldu İşte bonservis bedeli

YORUM YAZ