MENÜ

Fenerbahçe'de Arda Güler kararı verildi! Sürpriz gelişme

Son dönemde Arda Güler ile ilgili çıkan transferlerin ardından Fenerbahçe yönetimi genç yıldız futbolcu için kararını verdi.

Fenerbahçe'de Arda Güler kararı verildi! Sürpriz gelişme

Sadece Fenerbahçe’nin değil, Türk futbolunun en büyük umutlarından olan, genç yaşına karşın gösterdiği performans ve olgunluğu ile büyük beğeni toplayan Arda Güler dünya devlerinin de Transfer listesine girmiş durumda.

Haberin Devamı

TRANSFER İÇİN DEVREYE GİRDİLER

ARDA GÜLER'DEN YANTI GELDİ

Bu sezon sarı-lacivertli formayla 29 maça çıkan Arda Güler, attığı 6 golle dikkatleri üzerine çekmişti. Sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen genç oyuncu için İtalyanlar bonservis bile belirlemişti. Bu haberin ardından Arda Güler'den flaş bir açıklama geldi.

Genç oyuncunun yakın çevresine bu konuyla ilgili olarak, “Benim için 5 milyon Euro’luk maddenin bir önemi yok. Kulübümün menfaatleri dışında bir adım atmam. Yönetimi tatmin etmeyecek, bu kadar düşük bir rakama ayrılmam. Bir takımın beni transfer etmesi için, kulübünü mutlu edecek bir teklif yapması gerekiyor” dediği kaydedildi.

Fenerbahçede Arda Güler kararı verildi Sürpriz gelişme

FENERBAHÇE KARARINI VERDİ

Birçok Avrupa takımının radarında olan ve yıl boyunca birçok önemli kulüple adı anılan Arda Güler’in ileride bu kulüplerden birine gitmesine kesin gözüyle bakılırken Fenerbahçe camiası milli futbolcunun henüz hazır olmadan bir maceraya atılmasını istemiyor.

Haberin Devamı

'TAM HAZIR OLMADAN...'

Nitekim, Arda Güler’in geleceği hakkında bir Fenerbahçe yetkilisi “Arda bizim evladımız. Biz onun bir yıl daha takımda kalması, tam hazır olmadan Avrupa macerasına atılmasına sıcak bakmıyoruz” dedi.

Fenerbahçede Arda Güler kararı verildi Sürpriz gelişme

'BİZE DÜŞEN ONUN YOLUNU AYDINLATMAK'

Yakın dönemde Türkiye’den büyük umutlarla Avrupa kulüplerine giden genç futbolcuların tamamının forma şansı bulamayarak moral bozukluğu yaşadığını belirten yetkili sözlerine şöyle devam etti:

‘Biz Fenerbahçe camiası olarak Arda’yı tam hazır olmadan bir Avrupa macerasına yollamak istemiyoruz. Büyük ihtimalle önümüzdeki yıl da Fenerbahçe forması giyip, daha çok süre alıp, öz güveni daha sağlamlaşmış, fizik gücü daha artmış bir Arda hak ettiği noktaya daha kolay varacaktır. Bize düşen onun yolunu aydınlatmaktır."

ARADIĞI ŞANSI BULAMAYANLAR

Türk futbolunda son dönemde birçok genç isim Avrupa’nın yolunu tutarken birçoğu aradığı fırsatı henüz bulabilmiş değil: Ahmetcan Kaplan (Ajax), Emirhan İlkhan (Torino), Ömer Faruk Beyaz (Stuttgart), Ali Akman (Eintracht Frankfurt), Salih Uçan (AS Roma), Rıdvan Yılmaz (Glasgow Rangers), Doğan Alemdar (Rennes).

Haberin Devamı

Fenerbahçede Arda Güler kararı verildi Sürpriz gelişme

YORUM YAZ