MENÜ

Fenerbahçe'de Arda Güler depremi! Dev kulüp talip oldu

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler takımdan ayrılabilir! Taraftarın büyük beklenti içinde olduğu yetenekli futbolcu için Avrupa'nın dev kulübü devreye girdi.

Fenerbahçe'de Arda Güler depremi! Dev kulüp talip oldu

Geçtiğimiz sezonla Fenerbahçe forması giymeye başlayan, bu sezon ise büyük bir çıkış yakalayan Arda Güler, dev kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Yetenekli futbolcuya bir Avrupa takımı da talip oldu işte haberin ayrıntıları...

Haberin Devamı

DEV KULÜPLER İSTİYOR

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler için Avrupa'dan dev kulüpler Transfer yarışına girdi. Serie A devleri Napoli ve Milan ile birlikte La Liga'dan Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid'in yanı sıra Premier Lig'den Newcastle United, Manchester City, Tottenham, Liverpool ve Arsenal'ın Arda Güler ile ilgilendiği öne sürüldü.

İSTANBULSPOR MAÇINA DAMGA VURDU

11'de başladığı Beşiktaş derbisinde geçer not alan Arda, geçtiğimiz hafta oynanan ve 3-3 sona eren İstanbulspor maçına ise damga vurdu. 25 ve 51. dakikalarda attığı iki golle takımını 2-0 öne geçiren Arda'nın özellikle ikinci golü çok beğenilmişti. Arda bu sezon Fenerbahçe formasıyla 6 gol, 4 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Arda Güler depremi Dev kulüp talip oldu

ARDA GÜLER İÇİN BİR İLK!

Arda Güler için dün, ilklerin gecesi oldu. Jorge Jesus, öğrencisini 11'de sahaya sürdü. 18 yaşındaki oyuncu, böylece kariyerinde ilk kez peş peşe 3 maça ilk 11'de başladı. Sağ kanatta görev yapan Arda, İstanbulspor savunmasının soluna zor anlar yaşattı. Dakikalar 25'i gösterdiğinde Emre Mor, solda içeri girip vuruşunu yaptı. Arda, kaleci Alp'ten dönen topa rakip defans oyuncularından erken hamle yaparak bu sezon ligde Kadıköy'deki ilk gol sevincini yaşadı.

Fenerbahçede Arda Güler depremi Dev kulüp talip oldu

SÖZLEŞME TEHLİKESİ

2019 yılında Gençlerbirliği'nden 400 bin TL karşılığından transfer edilen Arda Güler sezon öncesi Fenerbahçe ile yeniden 3 yıllık sözleşmeye imza atmış ve eski kulübü olan Gençlerbirliği'ne ise bir sonraki satıştan yüzde 20'lik pay verileceği sözleşmesine eklenmişti. Fenerbahçe'nin Arda Güler ile yaptığı sözleşmenin detayları ise şöyle: 3 yıllık sözleşmenin ilk senesinde serbest kalma bedeli 20 milyon euro. İkinci yılında bu rakam 25 milyon euro'ya çıkıyor. Son sezonda ise 30 milyon euro oluyor.

Fenerbahçede Arda Güler depremi Dev kulüp talip oldu

5 MİLYON'A GİDEBİLİR

Kanarya'nın büyük yeteneği Arda Güler'in kontratındaki maddeye göre genç futbolcunun bir sezonda en az 1500 dakika A Takım'da oynama zorunluluğu bulunuyor. Bu da 18 maça denk geliyor. Eğer Arda Güler bu süreden az forma giyerse sözleşmesinde bulunan özel madde devreye girecek ve o zaman 5 milyon euro’ya serbest kalacak.

Haberin Devamı

AJAX ARDA'YI İZLETTİ

Hollanda basınında çıkan haberlere göre; Ajax, Arda'yı transfer etmek için çalışmalara çoktan başladı. Hollanda ekibi genç futbolcuyu ikna etmeye çalışıyor. Ajax yönetim danışmanı Klaas-Jan Huntelaar geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi ziyaret etmiş ve burada birkaç oyuncuyu izlemişti.

ARDA AJAX'A SICAK BAKIYOR

Haberde Arda Güler'in Ajax'a transferi için hevesli olduğu ifade edilirken, kendisinin Avrupa2da birçok kulübün takip ettiğini de biliyor.

Fenerbahçede Arda Güler depremi Dev kulüp talip oldu

YORUM YAZ