MENÜ

Fenerbahçe'de Ali Koç ibra edildi

Fenerbahçe 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı başladı. Sarı Lacivertliler'in Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, önemli açıklamalarda bulunurken, yeni sezon forması için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sarı-Lacivertliler'de mevcut yönetimin 2022 yılı faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi.

Fenerbahçe'de Ali Koç ibra edildi

Fenerbahçe’nin 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başladı.

Haberin Devamı

Toplantıya Başkan Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve kulüp üyeleri katılım gösterdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, bin 552 katılımcının bulunduğunu ifade etti.

Olağan mali genel kurul toplantısı başkanlığına oy çokluğuyla Uğur Dündar seçilirken, toplantı saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından başladı.

Toplantıda 2022 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporunun okunurken, 2022 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporu ibraya sunulacak.

Daha sonra bütçe ve ek bütçe oylanacak.

Fenerbahçede Ali Koç ibra edildi

5 YILDIZLI FORMA AÇIKLAMASI

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, önemli açıklamalarda bulunurken, yeni sezon forması için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kızılhan konuyla ilgili olarak, "Fenerbahçe'nin 5 yıldızlı arması tescillendi. 2020-2021 sezonunda TFF'ye yaptığımız başvuru hala cevaplanmadı. Biz artık beklemeyeceğiz ve her alanda 5 yıldızlı armayı kullanacağız." ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ali Koç ibra edildi

TÜZÜK VE KOMBİNE AÇIKLAMASI

Göreve başladıkları günden itibaren tüzükle ilgili sıkıntılar olduğunu defalarca dile getirdiklerini kaydeden Kızılhan, “Biz tüzük konusunda çalışmalarımıza devam ederken yeni spor yasası yürürlüğe girdi. Çalışmalarımızı, yeni spor yasasına uyum çerçevesinde yeniden şekillendirmek zorunda kaldık. Bu zorunluluk 26 Ekim’e kadar uzatıldı. Biz de 26 Ekim’e kadar tüzük değişikliği için genel kurulu toplamak istiyoruz” diye konuştu.

Burak Kızılhan, yeni sezonda 25 bin kombine,16 bin 500 bilet satışı yapılacağını belirterek, gelecek sezon devir hakkının 5 maç ile sınırlı olacağını kaydetti.

YÖNETİM İBRA EDİLDİ

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulunun, 2022 yılı faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi. Fenerbahçe Kulübü’nün Olağan Mali Genel Kurulu’nda denetim ve faaliyet raporları ibra edildi. Fenerbahçe Kulübü 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi. Mali Genel Kurula başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri katıldı. Başkan Ali Koç’un açıklamalarından sonra denetim ve faaliyet raporları üyelerin ibrasına sunuldu. Denetim ve faaliyet raporları oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemde yer alan bir diğer madde olan gelecek yılın bütçesi ve ek bütçesi de oy çokluğu ile kabul edildi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede Ali Koç ibra edildi

YORUM YAZ