MENÜ

Fenerbahçe'de 2. Lig'den zirveye! Fark yarattılar

Süper Lig'de Fenerbahçe'de bu sezon transferde ezber bozuldu. 2. Lig’den gelen isimler takıma verdikleri katkıyla yıldızlaştı.

Fenerbahçe'de 2. Lig'den zirveye! Fark yarattılar

Sezon başında her ne kadar bu karar eleştirilse de gelinen noktada yapılan hamlelerin doğruluğu kanıtlandı. Serdar Dursun ve Miguel Crespo, yakaladıkları başarılarla transferin en önemli isimleri oldu. Serdar Dursun golleriyle, Crespo da orta sahadaki futboluyla alkışları topladı.

Haberin Devamı

Osayi ve Ferdi

Almanya Bundesliga 2’den gelen Serdar Dursun ve geçen sezon Portekiz 2. Ligi’nde oynayan Crespo, ilk başlarda daha çok yedek kulübesine takviye gibi gözükseler de ilk 11’in değişilmez isimleri haline geldi. Ayrıca Osayi-Samuel de İngiltere’den Championship’ten transfer edilmişti, şimdi sağ bekin vazgeçilmezi oldu. 2018’de NEC Nijmegen, Hollanda’da 2. Lig’de iken alınan Ferdi Kadıoğlu da şu an takımın yıldızı.

Serdar Dursun bu sezon ligde 13 gol atarak dikkatleri toplamayı başardı. Crespo ise sakatlanana kadar takımın en iyilerinden biri olarak taraftarların sevgilisi haline geldi. İki yıldız da gelecek sezon kadroda olacak.

Milliyet

YORUM YAZ