MENÜ

Fenerbahçe zirveyi bırakmadı! İsmail Kartal istediğini aldı...

Milli ara dönüşünde mutlak zafer hedefleyen Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü geriden gelerek 2-1 ile geçti ve Galatasaray'ın maç fazlasıyla yerleştiği liderlik koltuğunu dün akşam geri aldı. Ligde 2 maçtır takılan İsmail Kartal'ın öğrencileri, bu kez sahadan zaferle ayrılmayı başardı.

Fenerbahçe zirveyi bırakmadı! İsmail Kartal istediğini aldı...

İsmail Kartal yönetiminde lige harika bir giriş yapan Fenerbahçe, uzun bir süre boyunca hem ligde hem de Avrupa’da yenilgisizdi. Öyle ki lige 10’da 10 ile başlayan Sarı- Lacivertliler, bu anlamda rekora da imza atmıştı. Fakat sonrasında Trabzonspor karşısında alınan 3-2’lik yenilgi Sarı-Lacivertli ekibi üzdü. Akabinde deplasmanda Adana Demirspor ile oynanan mücadele de golsüz sona erince Kanarya’nın galibiyet hasreti 2 maça yükseldi. Bu anlamda Karagümrük mücadelesi Fenerbahçe’nin yeniden ayağa kalkması için büyük bir önem arz ediyordu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe zirveyi bırakmadı İsmail Kartal istediğini aldı...

ÇEVİRMEYİ BİLDİLER

Kartal’ın ekibi, ilk yarıyı geride kapattı. Fakat Sarı-Lacivertliler, ikinci devrede önemli bir reaksiyon gösterirken, zafere uzanmasını bildi. Öte yandan Galatasaray, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmuştu. Kırmızı-Siyahlılar karşısında gelen galibiyet ile birlikte Kanarya, koltuğunu Aslan’ın elinden geri aldı.

Fenerbahçe zirveyi bırakmadı İsmail Kartal istediğini aldı...

KARTAL İSTEDİĞİNİ ALDI

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadıkları Adana Demirspor maçının 11’inde 2 değişiklik yaptı. Kartal, Osayi-Samuel’in yerine Mert Müldür’e, Zajc’ın yerine İsmail Yüksek’e görev verdi. Tecrübeli teknik adam, dün akşam da zorlu mücadeleye zafer için çıktı. Karşılaşma öncesinde konuşan Kartal, “Son Adana Demirspor maçında çok güzel reaksiyon gösterdik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazanmayı çok istiyorduk. Arayı iyi değerlendirdik. Antrenmanlarda sonra oyuncuların çoğu iyi seviyeye geldi. Sakat oyuncuların birçoğu takım antrenmanlarına çıktı. Karagümrük’ün son haftalarda çıkışı var. Kendi evimizde 3 puanla yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu. Kartal, 90 dakika sonunda ise istediğini aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe zirveyi bırakmadı İsmail Kartal istediğini aldı...

SAKATLARIN SON DURUMU

Öte yandan başarılı hoca, takımdaki sakatların son durumu hakkında da konuştu. Kartal, Fred ve Djiku ile ilgili olarak, “Ufak ufak bazı antrenmanlara alıyoruz. Süreçleri devam ediyoruz. İyi duruma geldikleri zaman onları kullanacağız” ifadelerini kullandı.

 

Fenerbahçe zirveyi bırakmadı İsmail Kartal istediğini aldı...

YORUM YAZ