MENÜ

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'den, Ali Palabıyık'a sert sözler: Ivan Bebek'i geçti...

1-1 sona eren Adana Demirspor karşılaşmasının ardından Sarı-Lacivertli cepheden hakem Ali Palabıyık'a tepkiler gelmeye devam ediyor. Teknik ekip ve oyunculardan sonra son olarak Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki de Palabıyık hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'den, Ali Palabıyık'a sert sözler: Ivan Bebek'i geçti...

Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor'la nefes kesen maçta 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın en çok konuşulan ismi hakem Ali Palabıyık oldu. Özellikle Sarı-Lacivertli cephede teknik ekibinden, oyuncusuna, oyuncusundan, yönetimine kadar herkes Palabıyık ve ekibinin maç yönetimini eleştirdi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki de karşılaşmanın ardından çok sert ifadeler kullandı.

İşte Baki'nin sözleri:

"Kısa ve net konuşacağım. Soru almayacağım. Bu akşam sadece bu sezonun değil son 4-5 sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık, çok net söylüyorum, Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir bu maça. Vücut lisanı, verdiği vermediği tüm kararlarda her şey ortada. Bir takım, daha fazla nasıl katledilebilir? Başka örneği varsa konuşalım. Başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm futbolseverler iyi hatırlar. Ivan Bebek diye şeref yoksunu, haysiyet yoksunu bir hakem vardı. Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum. Onun da önüne geçti."

'Bir daha görmek istemiyoruz'
"Sivas - Galatasaray maçında ofsaytımsı skandalıyla, şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimize 3 puan, bize bu gibi maçlarda 1 puanı zor toparlayacağımız durumlar. Bir daha bu Ali Palabıyık'ı, bırakın Fenerbahçe maçını hiçbir Türk takımının alt lig dahil maçında görmek istemiyoruz."

YORUM YAZ