MENÜ

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: 'Galatasaray utanmalı!'

Fenerbahçe'nin yöneticisi Selahattin Baki, “Algı konusunda Galatasaray’ı gerçekten tebrik ediyorum. Yalan üzerinden manipülasyon yapmaları inanılmaz. Bizi bu hale getirdikleri için utansınlar. Resmen savaş ilan ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: 'Galatasaray utanmalı!'

Süper Lig’deki Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşması sonrası iki kulüp arasındaki söz düellosu sürüyor.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’in yöneticisi Selahattin Baki, bir YouTube kanalına özetle şunları söyledi: “Yalan olduğu görüntülerle sabit bir pozisyon üzerinden manipülasyon yapmak gerçekten inanılmaz. Algı konusunda gerçekten onları tebrik ediyorum. Bu algılar, bir camia geleneği olmuş. Bizi bu hale getirdikleri için utansınlar. Kitaba ortadan giren başkanvekilleri (Erden Timur) yüzünden işler bu hale geldi. Ağzından çıkan kelimelerin hepsi tehditvari... Resmen savaş ilanı yapıyorlar. Sezon başından bu yana bizi yarıştan kopartmaya çalışıyorlar.”

‘Yabancı istedik Abdulkadir Bitigen verildi’ “

Suudi Arabistan’da önemli bir derbiye çıkacağız. Biz yabancı hakem istedik. Verile verile Abdulkadir Bitigen verildi. Arda Kardeşler atamasından rahatsızdık, Abdulkadir Bitigen’den 100 bin kez daha rahatsızız. Sadece Rize maçında VAR hakemi olması yeter. Diagne’nin attığı skandal golü, kimse unutmamıştır.”

Haberin Devamı

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki: Galatasaray utanmalı

YORUM YAZ