MENÜ

Fenerbahçe yıldızların peşinde! Transferde büyük oynuyorlar...

Şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Sarı-Lacivertliler yeni sezonda tartışmalara kapalı bir kadro kurmanın hedefinde. Kanarya bu doğrultuda yıldız isimler üzerinden transfer çalışmaları yapıyor. İşte Fenerbahçe'nin istediği 3 yıldız ve transferdeki son durumları...

Fenerbahçe yıldızların peşinde! Transferde büyük oynuyorlar...

Bu sezon Süper Lig'i istediği yerde bitiremeyen Sarı-Lacivertli ekipte, en çok eleştirilen isimlerden birisi teknik direktör Jorge Jesus oldu. Portekizli hoca, özellikle kritik maçlarda kaybedilen puan kayıplarının ardından ağır bir şekilde eleştirilirken büyük maçlardaki performansı da geçer not almadı. Fenerbahçe, sahasında 3-1 mağlup ettiği Trabzonspor derbisi haricinde büyük maçlarda hiçbir varlık gösteremedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yıldızların peşinde Transferde büyük oynuyorlar...

Portekiz'e gidecek

Portekizli çalıştırıcıyla Fenerbahçe Yönetimi'nin kupa finalinin hemen ardından pazartesi günü bir görüşme yapacağı öğrenildi. Büyük bir sürpriz olmazsa bu toplantıda Jesus'a veda edilmesi bekleniyor. 68 yaşındaki teknik adamın salı günü ise ülkesi Portekiz'e gideceği belirtildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU DA BAŞARAMADI!

Ciddi bir yapılanma olacak

Kadroda da ciddi bir yapılanmaya gitmeye hazırlanan Sarı-Lacivertliler artık tartışmasız isimleri transfer etmek istiyor. Bu doğrultuda da dünyaca ünlü yıldızlar üzerinden listeler yapıyor. İşte Kanarya'nın gündemindeki 3 yıldız ve son durumları...

Fenerbahçe yıldızların peşinde Transferde büyük oynuyorlar...

Brezilyalılar duyurdu

Fenerbahçe’yle ilgili olarak flaş bir transfer iddiası geldi. Brezilya basınından O Jogo, Sarı-Lacivertliler’in dünya yıldızı Eden Hazard’ı transfer etmek adına yoğun bir mesai içerisinde olduğunu yazdı. Real Madrid’de bir yıl daha sözleşmesine bulunmasına karşın takımda düşünülmeyen Belçikalı futbolcuyla ilgili hemen hemen her gün bir transfer iddiası ortaya çıkıyor. Son olarak Brezilya basınında adı Fenerbahçe ile anılan Hazard’ın kariyeriyle alakalı henüz bir karar vermediği ifade ediliyor. Brezilya’dan da talipleri olduğu iddia edilen oyuncuya en yakın kulübün Fenerbahçe olduğu yazıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yıldızların peşinde Transferde büyük oynuyorlar...

Yıllık 6.5 milyon Euro istedi

Transfer görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe, bir süredir gündeminde yer alan Zaha’nın geçtiğimiz günlerde bir kez daha bir araya geldi. Yıldız oyuncunun menajerleri Zaha için yıllık 6.5 milyon Euro maaş konusunda talep belirtti. Adı birçok takımla anılan Zaha’nın gelen teklifleri masaya yatırdığı belirtiliyor. İlk hedefi kariyerine Avrupa’da devam etmek olan Zaha, Fenerbahçe dahil şu ana kadar 5 farklı takımdan resmi teklif aldı. Kısa süre içinde kararını verecek olan yıldız oyuncu için yönetimin tüm olanaklarını seferber ettiği belirtiliyor.

Fenerbahçe yıldızların peşinde Transferde büyük oynuyorlar...

Final bitti, görüşme zamanı

Her transfer döneminde olduğu gibi Boşnak yıldız Edin Dzeko bir kez daha Fenerbahçe’nin listesinde. Dün gece İstanbul’daki dev finalde Inter’le birlikte yer alan deneyimli oyuncunun adı Sarı-Lacivertliler’le ciddi şekilde anılıyor. Finalin ardından tatilini Türkiye’de yapacak olan Dzeko’yla bir görüşme gerçekleştirileceği belirtiliyor. Inter’den ayrılmasına kesin gözle bakılan Dzeko’ya Arap yarım adasının yanı sıra MLS’ten de talipler olduğu ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yıldızların peşinde Transferde büyük oynuyorlar...

YORUM YAZ