MENÜ

Fenerbahçe yeni savunmacısına kavuşuyor! Menajeri İstanbul'a geldi

Süper Lig'de yeni sezon çalışmalarına ağırlık veren takımlar bir yandan da transferde hareketli zamanlar geçiriyor. Bu takımlar arasında Fenerbahçe'de yine transfer harekatı sürüyor. Sarı Lacivertli ekip yeni sezona iddialı bir takım kurmak için kolları sıvadı. Fenerbahçe bonservisi elinde olan tecrübeli savunmacı için menajerini İstanbul'a getirdi.

Fenerbahçe yeni savunmacısına kavuşuyor! Menajeri İstanbul'a geldi

Yeni sezonda şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe'de hem yönetim hem de teknik heyet çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bir yandan saha içinde idmanlar sürerken bir yandan da gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Takımdan ayrılacak ve yeni gelecek isimler şimdiden büyük merak konusu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN KAMP KADROSU BELLİ OLDU

Fenerbahçe, Rusya’da 9-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Pari Premier Cup Turnuvası için bu ülkeye hareket etti. Sarı-lacivertlilerin bu ülkedeki kampta yer alacak 33 kişilik kadrosu da belli oldu.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosunda Samet Akaydın ve Lincoln Henrique sakatlıkları; Mbwana Samatta ise farklı kulüplerle transfer görüşmelerini sürdürmesi nedeniyle yer almadı.

Fenerbahçe yeni savunmacısına kavuşuyor Menajeri İstanbula geldi

Sarı-lacivertlilerin 33 kişilik kamp kadrosunda şu isimler bulunuyor:

"Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Muhammet Doğukan Demir, Serdar Aziz, Luan Peres, Attila Szalai, Gustavo Henrique, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Nazım Sangare, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, Willian Arao, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Burak Kapacak, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Ryan Kent, Joshua King, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Serdar Dursun, Joao Pedro, Yiğit Efe Demir, Emir Ortakaya, Jin-Ho Jo, Emre Demir, Yusuf Kocatürk, Bora Aydınlık, Muhammet İmre."

Haberin Devamı

SZALAI'YE TEKLİF

Fenerbahçe'de Arda Güler sonrası bir ayrılık daha yaşanabilir. Sarı Lacivertli ekibin Macar stoperine talip çıkarken Fenerbahçe'nin sunulan teklifin ciddi bir şekilde değerlendireceği belirtildi. Fenerbahçe ve Macaristan Milli Takımı'nın vazgeçilmez isimlerinden olan Szalai'ye Bundesliga'dan talip çıktı.

Union Berlin, 25 yaşındaki stoper için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Alman ekibi, Szalai için Fenerbahçe'ye 10 milyon Euro'nun üstünde bir teklif sundu.

Fenerbahçe ve Szalai'nin bu teklifi ciddi şekilde değerlendirmeye aldığı aktarıldı. Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki stoper için pazarlıklara devam ettiği belirtildi.

Fenerbahçe yeni savunmacısına kavuşuyor Menajeri İstanbula geldi

FENERBAHÇE MENAJERİNİ İSTANBUL'A GETİRDİ

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği Alexander Djiku’nun temsilcisi İstanbul’a geldi. 28 yaşındaki Djiku’nun bonservisi elinde bulunuyor.

Fenerbahçe yeni savunmacısına kavuşuyor Menajeri İstanbula geldi

Fenerbahçe yeni savunmacısına kavuşuyor Menajeri İstanbula geldi

YORUM YAZ