MENÜ

Fenerbahçe, yeni jokerini Süper Lig'de buldu! Hem stoper hem de sol bek

Savunmayı yerli bir isimle takviye etmek isteyen Fenerbahçe’de Serdar Saatçı’dan sonra Süper Lig ekibinin 17 yaşındaki genç yeteneğinin de listeye girdiği kaydedildi. Kanarya, hem sol bek hem de stoper oynama özelliğine sahip olan genç oyuncu için girişimlere başlayacak. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, yeni jokerini Süper Lig'de buldu! Hem stoper hem de sol bek

Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe, kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Bu kapsamda; Süper Lig ekibinin genç oyuncusunu ara transfer döneminde kadrosuna katmak isteyen Kanarya, takımdaki rotasyonunu da genişletmeyi hedefliyor. Öte yandan, takımın tecrübeli oyuncularından Mert Hakan'ın da sözleşmesinin uzatılacağı öğrenildi. Detayları mercek altına alalım... 

Haberin Devamı

Mert Hakan’a yeni sözleşme

Ali Koç’un, “Bizim generalimiz. Saha içi, saha dışı savaşıyor” dediği Mert Hakan Yandaş’ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yönetimin 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun kontratını uzatmak için kolları sıvadığı öğrenildi. Kariyerine Fenerbahçe’de devam etmeyi çok isteyen Mert’in, yeni teklife kısa sürede ‘evet’ demesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, 2020’de başarılı orta saha oyuncusunu Galatasaray’ın elinden kaparak Sivasspor’dan bedelsiz olarak transfer etmişti. Mert Hakan, Çubuklu’yla çıktığı 106 resmi maçta 7 gol, 16 asistlik katkı sağladı. 29 yaşındaki futbolcu bu sezon ise sık sık sakatlıklarla boğuştu.

 

Fenerbahçe, yeni jokerini Süper Ligde buldu Hem stoper hem de sol bek

Genç savunmacı Fenerbahçe'nin hedefinde!

Kanarya, yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle defans takviyesini yerli bir isimle yapmak istiyor. Braga formasını giyen Serdar Saatçı’nın kiralanması ilk seçenek olarak görünüyordu. Diğer alternatif ise Kocaelispor’a kiralanan Emir Ortakaya’nın geri dönmesiydi. Fenerbahçe, listeye bir oyuncuyu daha ekledi: Yasin Özcan... Genç savunmacı, henüz 17 yaşında olmasına rağmen Kasımpaşa 11’inin düzenli parçalarından biri haline geldi. Yasin, geçen sezondan beri şans bulduğu Kasımpaşa A Takımı’nda 33 maça çıktı, 3 gol atıp 1 de asist yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni jokerini Süper Ligde buldu Hem stoper hem de sol bek

Hem stoper hem sol bek

Yasin Özcan’ın Sarı-Lacivertliler’in radarına girmesinde sadece genç yaşına rağmen Süper Lig’de düzenli oynaması etkili olmadı. 17 yaşındaki savunmacı, hem stoperde hem de sol bekte görev yapabiliyor ve sol ayağını etkili kullanıyor. Fenerbahçe Yönetimi, genç oyuncuyu kadroya katarak hem savunma rotasyonunu güçlendirmeyi hem de geleceğe önemli bir yatırım yapmayı hedefliyor.

Zajc oynamadı Slovenya turladı

Fenerbahçe’de Milli göreve giden isimlerden biri de Miha Zajc’tı. Başarılı oyuncunun formasını giydiği Slovenya, EURO 2024 Elemeleri’nde mücadele ettiği H Grubu’ndaki son maçta, ilk iki için çekiştiği Kazakistan’ı ağırladı. Zajc’ın yedek bekleyip süre almadığı mücadeleyi takımı Sesko (p) ve Verbic’in golleriyle 2-1 kazandı. Kazakistan’ın tek sayısı Orazov’dan geldi. Slovenya, bu galibiyetle birlikte grubu ikinci sırada tamamladı ve EURO 2024 biletini cebine koymayı başardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni jokerini Süper Ligde buldu Hem stoper hem de sol bek

YORUM YAZ