MENÜ

Fenerbahçe, yeni golcüsünü İskoçya'da buldu! İstanbul'a geldi

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transferler devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekip, yeni golcüsünü İstanbul'a getirdi. Yıldız oyuncu sağlık kontrolünün ardından sözleşmeye imza atacak. İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsüne dair tüm detaylar...

Fenerbahçe, yeni golcüsünü İskoçya'da buldu! İstanbul'a geldi

Edin Dzeko'yu yedekleyebilecek ya da takımın as forveti olabilecek meziyetlerde bir forvet arayan Fenerbahçe, aradığı oyuncuyu İskoç ekibinde buldu. Sarı-Lacivertli takım, Kolombiyalı golcüyü İstanbul'a getirdi. Fenerbahçe'ye gelecek oyuncular kadar, takımdan gidecek futbolcular özelinde de önemli gelişmeler var. Sarı-Lacivertli ekibe dair güncel transfer gelişmelerine göz atalım. 

Haberin Devamı

Crespo'da anlaşma tamam!

Yapılan transferlerin ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Miguel Crespo'nun yeni takımı belli olmak üzere. İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre, Sarı-Lacivertli ekip, Genoa ile 3,5 milyon Euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, yeni golcüsünü İskoçyada buldu İstanbula geldi

Bulut'un hedefinde Serdar Aziz var

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff’in teknik direktörü ve eski Fenerbahçe hocası Erol Bulut, Serdar Aziz’i kadrosuna katmak istiyor. Sarı- Lacivertli ekipte futbol oynadıktan sonra 2020-21 sezonu başında Fenerbahçe’ye teknik direktör olarak gelen Bulut’un kadrosunda yer alan Serdar, bu sezon hem sakatlık hem de mevkisindeki forma rekabeti nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanıyor. İsmail Kartal’ın savunmada iyi bir alternatif olduğu için gitmesine sıcak bakmadığı Serdar Aziz ise direk 11’de oynayacağı bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. 2025 sezonu sonuna kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan futbolcunun bonservisinden para kazanmak isteyen yönetimin, iyi bir teklif karşısında bu transfere onay vermesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni golcüsünü İskoçyada buldu İstanbula geldi

Fenerbahçe'nin yeni golcüsü Morelos! 

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Fenerbahçe, Edin Dzeko ve Umut Nayir’in ardından hücum bölgesine bir ismi daha katıyor: Alfredo Morelos. Birçok isimle görüşen Sarı-Lacivertliler’in, Rangers ile sözleşmesi sona eren Alfredo Morelos ile anlaşma sağladığı öğrenildi. Kolombiyalı geç saatlerde İstanbul’a iniş yaptı. Morelos’un bugün sağlık kontrolünden geçeceği gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe, yeni golcüsünü İskoçyada buldu İstanbula geldi

Morelos, Ryan Kent ile birlikte Rangers’ta forma giymişti. Avrupa’da kariyerine devam etmek istediğini söyleyen Morelos’u, Rusya, Meksika ve Brezilya’dan da birçok ekip takip ediyordu. Rangers dışında kariyerinde Medellin ve Helsinki formaları da giyen 27 yaşındaki futbolcu, İskoç ekibinde 2017- 2023 yılları arasında forma giydi. Kolombiyalı isim, 269 maçta 124 gol, 58 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, yeni golcüsünü İskoçyada buldu İstanbula geldi

An meselesi…

Fenerbahçe’ye geçtiğimiz sezonun başında transfer olan ve Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 38 maçta 22 gol, 3 asistlik bir performans sergileyen Michy Batshuayi’nin talipleri günden güne artıyordu. Avrupa’dan birçok takımın takip ettiği Belçikalı yıldızın takımı belli olacak. Belçikalı golcünün Fenerbahçe’den ayrılması an meselesi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yeni golcüsünü İskoçyada buldu İstanbula geldi

YORUM YAZ