MENÜ

Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu! Teklife 'Evet' dedi

Süper Lig'de Galatasaray ile zirve yarışı veren Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı Lacivertli ekip tecrübeli golcüyü kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda.

Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu! Teklife 'Evet' dedi

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından tüm spor faaliyetleri durma noktasına geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de açıklaması ile liglerin 3-4 Mart itibari ile yeniden başlayacağı duyuruldu.

Haberin Devamı

Bu sürece kadar ligde Fenerbahçe ile Galatasaray şampiyonluk yarışında rekabet içerisindeydiler. Sarı Lacivertliler, ezeli rakibinin arkasında 2. sırada yer alırken yeniden zirveye çıkmanın hesaplarını yapıyordu. Lige verilen arada takımlar transfere yoğunlaşmış durumda. Ekipler kadrolarını güçlendirerek ligin kalan kısmında daha iyi bir sonuç ortaya koymak istiyorlar.

ARA TRANSFER DÖNEMİ UZADI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Şubat'a uzatılan ara transfer döneminin 5 Mart'a kadar devam ettirilmesi için FIFA'ya başvuruda bulunduklarını açıkladı.

 

Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu Teklife Evet dedi

 

BERTUĞ YATIRIMI

Volkan Demirel’in vitrine çıkardığı Bertuğ Yıldırım için Fenerbahçe, her türlü kolaylığı sağlamaya hazır. Fenerbahçe, Hatayspor nasıl isterse transferi öyle gerçekleştirecek. Akdeniz ekibi kiralama opsiyonunu tercih ederse, Bertuğ sezon sonuna kadar Çubuklu formayı giyecek. Deprem felaketinin yaralarını sarmak için gelir elde etme düşüncesi ön plana çıkarsa, Kanarya genç golcüyü bonservisiyle kadrosuna katacak.

Haberin Devamı

 

Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu Teklife Evet dedi

 

TECRÜBELİ GOLCÜ İSTİYOR

Fenerbahçe'de genç isimlerin yanı sıra tecrübeli isimlerin de kadroya dahil edilmesi konusunda yoğun bir çalışma sürüyor. Şampiyonluk yarışında golcü bir futbolcunun kadroda olmasını isteyen Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Sarı Lacivertliler yıldız ismi gündemine aldı.

 

Fenerbahçe yeni golcüsünü buldu Teklife Evet dedi

 

FENERBAHÇE'NİN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Sabah'ın haberine göre; Süper Lig'de ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, listenin ilk sırasına Aubameyang'ı yazdı. 33 yaşındaki forvet, sarı-lacivertli formayı giymeyi kabul etti. Chelsea ile maaş ödemesi konusunda pazarlık yapılıyor.

MAAŞ PAZARLIĞI

Kadrosunu yıldız bir futbolcuyla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, listesinin ilk sırasına Aubameyang'ı yazdı. Sarı-lacivertliler, 33 yaşındaki forvet için Chelsea'nin kapısını çaldı. Bu sezon yeterince forma şansı bulamadığını düşünen Gabonlu futbolcuyla da görüşen Kanarya, teklifine olumlu yanıt aldı. İngiliz kulübüyle de sezon sonuna kadar kiralamak için temaslarını sürdüren Fenerbahçe, maaş konusunda sıkıntı yaşıyor. Aubameyang'ın yarım sezonluk ücretinin 5 milyon Euro olduğunu öğrenen sarı-lacivertliler, bir bölümünün karşılanması için Chelsea ile pazarlık yapıyor.

YORUM YAZ