MENÜ

Fenerbahçe, yaz aşklarından vazgeçmiyor! Transferde iştah kabardı

Fenerbahçe, yaz döneminde yıldız orta saha için çok uğraşmış ancak Serie A devinin teknik patronunun satışa onay vermemesi nedeniyle transfer rafa kaldırılmıştı. Ancak Fenerbahçe'nin gözdesi ile İtalyan deviyle sözleşme yenileme görüşmelerinin tıkanması, Sarı-Lacivertliler’in iştahını yeniden kabarttı. Öte yandan çok istenen diğer yıldızın transferi ise şimdilik çok zor. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, yaz aşklarından vazgeçmiyor! Transferde iştah kabardı

Sarı-Lacivertliler, yaz transfer döneminde Dzeko, Tadic, Fred, Djiku, Becao, Szymanski ve Cengiz Ünder gibi birçok yıldızı renklerine bağladı. Ancak İsmail Kartal’ın alınmasını ısrarla istediği bir oyuncu için yapılan girişimler sonuçsuz kaldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yaz aşklarından vazgeçmiyor Transferde iştah kabardı

Yıldız orta sahayla anlaşma sağlanmasına rağmen Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, İtalya’da transfer döneminin de kapanması nedeniyle bu transfere onay vermedi. Fenerbahçe de mecburen bu transferi rafa kaldırdı. Daha sonra da Milan Yönetimi, oyuncunun 2025’te bitecek sözleşmesini yenilemek için harekete geçti. Ancak, şu anda ibre yeniden Fenerbahçe'ye döndü. Öte yandan Kanarya'nın transfer listesinde olan bir diğer yıldızın ise kadroya dahil edilmesi şimdilik kolay görünmüyor. Detayları mercek altına alalım... 

11 futbolcu Milli göreve

Tüm dünyada kulüp futboluna, Milli maç haftası nedeniyle ara verildi. Lider Fenerbahçe de toplam 11 oyuncusunu ülkelerini temsil etmeleri için gönderdi. Ferdi, Samet, İsmail ve İrfan Can Kahveci, A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosunda yer alıyor. Ayrıca Bartuğ (Ümit Milli), Tadic (Sırbistan), Samuel (Nijerya), Szymanski (Polonya), Zajc (Slovenya), Batshuayi (Belçika) ve Livakovic de (Hırvatistan) ülkelerini temsil edecek. Edin Dzeko ise Bosna Hersek’in iddiası kalmadığı için hocası Milosevic’ten affını istemişti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yaz aşklarından vazgeçmiyor Transferde iştah kabardı

Aradaki fark kapanmıyor 

İtalyan basını, tarafların anlaşmaya yakın olduğunu yazmıştı. Ancak son gelen bilgiler, Fenerbahçe’nin yeniden iştahını kabarttı. Krunic’in Milan’dan, Fenerbahçe ile anlaştığı senelik 3.5 milyon Euro’luk bir maaş talep ettiği öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar ise 2.5 milyon Euro’dan yukarı çıkmayınca görüşmeler tıkandı. 

Fenerbahçe, yaz aşklarından vazgeçmiyor Transferde iştah kabardı

Alternatifini buldular! 

İtalyan basınına göre Milan, sözleşmesinde son seneye girmeden önce ocak ayında Krunic’i satabilir. Hatta yerini doldurmak için Boca Juniors’lı Ezequiel Fernandez aday olarak belirlendi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sarı-Lacivertliler’in ocak ayında bir kez daha Milan’ın kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi. Milan eğer bu süreçte Krunic’le yeni sözleşme için anlaşma sağlayamazsa, İsmail Kartal’ın rüya transferi bu kez bitebilir.

Salih çok zor!

SarıLacivertliler’in orta saha için ön plana çıkan adayı Salih Özcan’dı. Özellikle yabancı kontenjanı nedeniyle Milli yıldız, ideal çözüm olarak görünüyor. Ancak Dortmund’un, takımda yaşanan sakatlıkların da etkisiyle 25 yaşındaki futbolcuyu ara transfer döneminde bırakmaya hiç sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu nedenle Salih Özcan’ın ocakta kadroya katılması çok zor görünüyor. Ancak Alman devi, ara transfer döneminde orta sahaya bir takviye yapması halinde işler değişebilir. O zaman Dortmund’un Salih’in ayrılığı konusunu gündeme alabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, yaz aşklarından vazgeçmiyor Transferde iştah kabardı

İsmail Kartal’dan 3 gün izin

Tecrübeli teknik adam, önemli eksiklerle gidilen Adana Demir deplasmanında beraberliğe rağmen takımının performansından son derece memnun kaldı. İsmail Kartal, dönüş yolunda öğrencilerine 3 günlük tatilin müjdesini verdi. Dünün yanı sıra bugün ve yarını da dinlenerek geçirecek olan futbolcular, perşembeden itibaren Samandıra’da Karagümrük maçının hazırlıklarına başlayacak. 11 Milli oyuncunun yokluğunda U19 takımından futbolcuların A takımla idmanlara çıkacağı öğrenildi. 

İsmail Kartal: Keşke birkaç gol atarak buradan ayrılsaydık

Fenerbahçe, yaz aşklarından vazgeçmiyor Transferde iştah kabardı

YORUM YAZ