MENÜ

Fenerbahçe, Werner için umutlandı!

Adı ara transfer dönemi için Fenerbahçe ile anılan Alman yıldız için Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schroder’den açıklama geldi. Schroder, Sarı-Lacivertliler'i transfer için umutlandıran ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Werner için umutlandı!

Timo Werner’in daha fazla forma şansı bulup EURO 2024’e gitmek için Leipzig’ten ayrılmak istediği biliniyordu. Alman ekibinin de bu talebe yeşil ışık yaktığı habeleri bir süredir yapılıyordu. Fenerbahçe’nin durumunu yakından takip ettiği 27 yaşındaki yıldız için en net açıklama, Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schroder’den geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Werner için umutlandı

'Yeni kulüp bulmasını istedik'

Schroder, Alman golcünün ayrılacağını resmen duyurdu. Leipzig’in sportif direktörü, “Werner’den kendisine yeni bir kulüp bulmasını istedik. Hâlâ takımın bir parçası ve forma rekabeti için çalışacak. Kariyerinde çok zorlu bir dönemden geçiyor. Ona her koşulda destek olacağız” diye konuştu.

Fenerbahçe, Werner için umutlandı

'Açık ve net tavır sergiledik'

Schroder sözlerini şu ifadelerle noktaladı

Futbol böyledir, yollar her zaman çiçekli olmayabilir. Transfer planlamamızda, 11’de oynatabileceğimiz başka oyuncularımız var. Şu anki durum bu. Werner’e karşı gayet açık ve net bir tavır sergiledik. Eğer kulübün aklında başka planlar varsa, oyuncular da kendi yollarını çizmeli ve böyle durumlarla baş etmeli.

Fenerbahçe, Werner için umutlandı


West Ham da takipte

EURO 2024’te Almanya Milli Takımı’nın bir parçası olmak isteyen 27 yaşındaki hücum oyuncusu sadece Fenerbahçe’nin radarında değil. Avrupa’dan birçok kulübün Timo Werner’e ilgi duyduğu kaydedildi. Bu takımlar arasında ön plana çıkanlardan biri West Ham.

KARİYER REKORUNU KIRMIŞTI...

Fenerbahçe, Werner için umutlandı

Önceliği forma garantisi

İngiliz ekibinin, Alman oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi. Ancak Werner için özellikle bu sezon öncelik, düzenli olarak oynamak. Bu nedenle yıldız futbolcunun görüşeceği kulüplerden bir numaralı talebinin, forma garantisi olacağı kaydedildi. Leipzig’in kiralama tekliflerine kapıyı açık bırakması halinde Fenerbahçe, bu transfer için tüm şartları zorlayabilir.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Werner için umutlandı

YORUM YAZ