MENÜ

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 'Yeni Arda Güler' savaşı!

Fenerbahçe ve Trabzonspor, 19 yaşındaki yıldız adayını transfer etmek istiyor. Millî takım için tercihini Türkiye'den yana kullanan sol kanat oyuncusu için ayrıca Paris Saint-Germain de devrede. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un 'Yeni Arda Güler' savaşı!

Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmaları başladı. Sarı-Lacivertli kulübün gündeminde Standard Liege'in genç yıldızının olduğu kaydedildi. Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege'in formasını giyen Cihan Çanak'ın durumunu sordu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR DA İLGİLENİYOR

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre; Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği ifade edilen Cihan Çanak için Trabzonspor'un da devrede olduğu kaydedilmişti. Şampiyonlar Ligi yarı final mücadelesinde Paris Saint-Germain'i elemeyi başaran ve finalde Real Madrid'in rakibi olan Borussia Dortmund'un da Cihan Çanak'ı yakından takip ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe ve Trabzonsporun Yeni Arda Güler savaşı

TÜRKİYE'Yİ SEÇTİ

Belçika ekibi Standard Liege'de mücadele eden Cihan Çanak; U20'de Belçika, U21'de ise Türkiye A Milli Futbo Takımı'nda forma giymeyi seçmişti. 19 yaşındaki yıldız adayı, Türkiye U21 Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde İtalya ile karşılaştığı maçta sonradan oyuna girmişti.

YORUM YAZ