MENÜ

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kahreden haber! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın peşinde olduğu Serie A'nın yıldız isminin yeni takımı netleşiyor. Arjantinli orta saha, Premier Lig ekibinin yolunda olduğu bildirildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı kahreden haber! Yeni takımı belli oldu

Serie A ekibinin Arjantinli orta saha oyuncusu, Premier Lig ekibine transfer olmak üzere... İngiliz ekibiyle yapılacak anlaşmanın detayları üzerinde son görüşmeler yapılıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da uzun süredir transfer listesinde olan yıldız, İngiliz ekibinde oynamayı tercih etti.

Haberin Devamı

 Fenerbahçe Galatasaray’ın ilgilendiği yıldız oyuncunun yeni takımı Premier Lig ekibi Nottingham Forest oluyor. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Nottingham Forest, Nicolas Dominguez’i kadrosuna kattı. İngiliz ekibinin, oyuncu için Bologna ile 15 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.

İtalyan ekibi, Arjantinli oyuncunun sözleşmesini uzatmak istese de futbolcu daha rekabetçi bir ligde oynamak istediğinden dolayı bu teklifi geri çevirdi. Daha önce oyuncunun adı Galatasaray, Fenerbahçe, Fiorentina ve Milan ile de anılmıştı.

Fenerbahçe ve Galatasarayı kahreden haber Yeni takımı belli oldu

YORUM YAZ