MENÜ

Fenerbahçe, uzun süredir istediği yıldızın kulübüyle anlaştı! Tek pürüz kaldı

Transfer döneminin başından itibaren uzun süredir peşinde olduğu yıldızın kulübüyle anlaşmaya varan Fenerbahçe, gözünü yıldız futbolcudan gelecek cevaba çevirdi. Anlaşmanın yapılmasına artık kesin gözüyle bakılırken şimdilik tek pürüzün maaş farkı konusu olduğu aktarılıyor. Bu konu çözüldüğü takdirde resmi imzalar atılacak. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe, uzun süredir istediği yıldızın kulübüyle anlaştı! Tek pürüz kaldı

Transfer döneminin başından itibaren uzun süredir peşinde olduğu yıldızın kulübüyle anlaşmaya varan Fenerbahçe, gözünü yıldız futbolcudan gelecek cevaba çevirdi. Anlaşmanın yapılmasına artık kesin gözüyle bakılırken şimdilik tek pürüzün maaş farkı konusu olduğu aktarılıyor. Bu konu çözüldüğü takdirde resmi imzalar atılacak. Bu transfere ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu diğer yıldızlara yönelik tüm gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Ya Krunic ya da Dominguez

Sarı-Lacivertliler, merkez orta saha için Milan’dan Rade Krunic ya da Bologna’dan Nicolas Dominguez’den birini kadroya katmak istiyor. Her konuda anlaşma sağlanan Boşnak Krunic konusunda son olarak Milan’ın yüksek bonservis bedeli inadını kırmayı hedefleyen Fenerbahçe’nin kurmayları, bu hafta Milano temsilcisine bonuslar hariç 7 milyon Euro teklif etmeye hazırlanıyor. Arjantinli Dominguez ise henüz gelecek kararını vermedi. Eğer 25 yaşındaki futbolcu, kendisine yapılan teklifi kabul ederse, 12 milyon Euro’ya transfer edilebilir.

Fenerbahçe, uzun süredir istediği yıldızın kulübüyle anlaştı Tek pürüz kaldı

Livakovic'de yeni tarih

Dinamo Zagreb’den Dominik Livakovic’le anlaştığı konuşulan ve Fenerbahçe taraftarlarının gelişini dört gözle beklediği Hırvat file bekçisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Hırvatistan Ligi’nde önceki gün 0-0 biten Gorica mücadelesinden sonra Türkiye’ye gelmesi beklenen 28 yaşındaki oyuncunun ayrılığına Dinamo’nun, 15 Ağustos’tan sonra izin vereceği öne sürüldü. Hırvat internet sitesi Index.hr’nin haberine göre Livakovic, takımının Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 8 Ağustos ile 15 Ağustos’taki AEK Atina eşleşmesinde de kaleyi koruyacak. İskoç basınında ise Celtic’in, tecrübeli file bekçisinin durumunu yakından takip ettiği yazıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, uzun süredir istediği yıldızın kulübüyle anlaştı Tek pürüz kaldı

Berghuis hamlesi!

Yakın zamanda adı Beşiktaş için de geçen Steven Berghuis, Fenerbahçe’nin de radarına girdi. Sarı-Lacivertliler’in, Berghuis’in transfer şartlarını Ajax’a sorduğu öğrenildi. Oyuncunun menajeriyle de temasa geçileceği belirtildi. 10 numara ve sağ kanatta oynayabilen Hollandalı yıldızın kontratı 2025’te sona eriyor. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan 31 yaşındaki futbolcuya başka teklifler de geldiği konuşuluyor. Kanarya’nın, Ajax’ın Berghuis konusundaki maddi beklentisini öğrenmesinin ardından bu transferdeki yol haritasını belirleyeceği bildirildi.

Branco yoğun mesai harcıyor

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, Karl Toko Ekambi ile aradaki son pürüzleri çözmeye çalışıyor. Kulübü Lyon’dan ayrılma kararı alan ve artık kariyerinde yeni bir sayfa açmak isteyen Ekambi ile pazarlıklar olumlu şekilde devam ediyor. Fransızlar’ı, bonservis bedeli konusunda 3 milyon Euro’ya ikna eden Sarı-Lacivertliler, 30 yaşındaki yıldıza 3 senelik anlaşma karşılığında 3 milyon Euro teklif etmişti. Kamerunlu futbolcunun sözleşme süresini kabul ettiği, maddi konuların da bu hafta içerisinde çözülmesinin beklendiği bilgisine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, uzun süredir istediği yıldızın kulübüyle anlaştı Tek pürüz kaldı

Tek pürüz kaldı

Alınan bilgiye göre Ekambi’nin talebinin, senelik 3.5 milyon Euro civarında olduğu konuşuluyor. Aradaki 500 bin Euro’luk farkın kapanacağı düşünülüyor. Kanarya, an itibarıyla önerdiği rakamın üzerine çıkmayı düşünmüyor. Tecrübeli futbolcunun, düşünmek için süre istediği ve bu hafta içerisinde net kararını Fenerbahçe’ye ileteceği bildirildi. Özellikle Sportif Direktör Mario Branco’nun, hem sol kanat hem de forvet oynayabilen Kamerunlu futbolcunun transferi için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe, uzun süredir istediği yıldızın kulübüyle anlaştı Tek pürüz kaldı

 

YORUM YAZ