MENÜ

Fenerbahçe, Umut Nayir'i Pendikspor'a kiraladı! Resmen açıklandı

Fenerbahçe, yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı Umut Nayir'in Pendikspor'a kiralandığını TFF'ye bildirdi.

Fenerbahçe, Umut Nayir'i Pendikspor'a kiraladı! Resmen açıklandı

Fenerbahçe'nin sezon başında Eyüpspor'dan kadrosuna kattığı ve şans bulmakta zorlanan Umut Nayir'in sezon sonuna kadar Pendikspor'a kiralandığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den gelen açıklamada, "Ara transfer döneminde yapılandırması sürdürülen Profesyonel Futbol A Takımımızda, oyuncularımızdan Umut Nayir’in kiralık transferi konusunda Pendikspor ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Futbolcumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı.

BEDELSİZ TRANSFER OLMUŞTU

Fenerbahçe, sezon başında bonservisi Eyüpspor'da bulunan milli futbolcu Umut Nayir'i bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığını açıklamıştı. Sarı-lacviertliler, Umut Nayir ile 2+1 yıllığına sözleşme imzalamıştı.

13 MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe'nin sezon başında bonservis bedeli olmadan renklerine bağladığı Umut Nayir bu sezon 13 maçta oynadı ve toplam 162 dakika sahada kaldı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Umut Nayir'in güncel piyasa değeri 1 milyon 300 bin euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Umut Nayiri Pendikspora kiraladı Resmen açıklandı

YORUM YAZ