MENÜ

Fenerbahçe, ülke puanı rekorunu Kadıköy’e bıraktı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Olympiakos deplasmanından 3-2'lik yenilgiyle ayrılırken ülke puanı sıralamasındaki puan rekoru Kadıköy'deki mücadeleye kaldı.

Fenerbahçe, ülke puanı rekorunu Kadıköy’e bıraktı!

UEFA Ülke Puanı’nda geçtiğimiz sezon 11.8 ile rekor kırmıştık. Bu sezon ise dünkü Olympiakos-Fenerbahçe maçı öncesinde 11.5 puandaydık. SarıLacivertliler galip gelseydi, 0.5 puan daha kazanıp 12’ye ulaşarak yeni bir rekora imza atacaktık. Aldığımız yenilgi sonrası ülke puanı rekorunu Kadıköy’e bıraktık.

Haberin Devamı

Orta sahada dağıldık

Orta sahanın merkezindeki Zajc ve Krunic, Olympiakos karşısında çok aksadı. İki oyuncu, 2-0 yenik kapatılan ilk yarıda bir tane bile ikili mücadele kazanamadı! İsmail Kartal, 62’de merkezi değiştirdi, Fred ve İsmail girdi. Krunic kenara gelirken ikili mücadelede 4’te sıfır çekerken, Zajc ise 6’da 2’yle oyundan çıktı.

Tribünleri doldurdular

Olympiakos için ligde şampiyonluk yarışında geride kalınması sonrası Konferans Ligi’nin önemi daha da arttı. Tarihinde ilk kez Avrupa’da yarı finale çıkmayı hedefleyen Kırmızı-Beyazlılar’da taraftarlar biletleri kısa sürede bitirmişti. Dün Karaiskakis Stadı tamamen doldu, Olympiakos’a büyük destek vardı.

YORUM YAZ