MENÜ

Fenerbahçe U19 takımını tanıyalım! Galatasaray'a karşı sahadalar

Fenerbahçe’nin U19 takımı kadrosu, Galatasaray İle oynanacak Süper Kupa finali öncesinde merak konusu oldu. Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa finali bugün oynandı ve yarıda kaldı. Fenerbahçe’nin U19 takımı Elit A Ligi 1. ligde lider durumda bulunuyor. Hatta bugün Giresunspor'u da 4-1'lik skorla yenerek yola çıkan oyuncuların kim oldukları da büyük merak konusu oldu. İşte Sarı Lacivertliler'in U19 takımında oynayan futbolcular...

Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa maçında karşı karşıya geldiler. Aralık ayında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan kriz nedeniyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı 7 Nisan 2024 21:30 olarak belirlenmişti. Avrupa'da da mücadele eden Fenerbahçe maçın ertelenmesini ve yabancı hakem şartı koşmuştu. Bu şartlar sağlanmazsa Fenerbahçe U19 takımı ile sahaya çıktı. Fenerbahçe’nin U19 takımı kadrosu, Galatasaray İle oynanacak Süper Kupa finali öncesinde merak konusu oldu.

Haberin Devamı

GİRESUNSPOR'U 4-1 YENDİ

U19 Elit A Ligi'nde Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerin 1-0 geriyi düştüğü müsabakadan 4-1'lik skorla galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin gollerini 32. dakikada Emirhan Arkutcu, 67. dakikada Muhammet Zeki Dursun, 79. dakikada Yiğit Emre Ekiz ve 90+3. dakikada da penaltıdan Efekan Karayazı kaydetti. Konuk ekibin tek golünü ise 18. dakikada Caner Akbayrak attı.

Fenerbahçe U19 takımını tanıyalım Galatasaraya karşı sahadalar

URFA'YA GİTTİLER

Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa'da bugün saat 21.30'da Şanlıurfa'da Galatasaray ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler aldığı karar doğrultusunda müsabakada U19 takımıyla yer alacak. U19 takımı, İstanbul'dan özel uçakla Şanlıurfa GAP Havalimanı'na geldi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri de kafilede yer aldı. Daha sonra sarı-lacivertli kafile otobüse binerek kent merkezine doğru hareket etti.

İŞTE U19 TAKIMINDA YER ALAN İSİMLER

Fenerbahçe U19 takımında 24 oyuncu bulunuyor. Kaptanlık görevini 19 yaşındaki Muhammed İmre yapıyor. Piyasa değeri en yüksek oyuncu ise stoperde görev alan Yusuf Akçiçek oldu. İşte Fenerbahçe U19 takımı kadrosu;

Fenerbahçe U19 kadrosunun tamamı yerli oyunculardan oluşuyor. Takımın kaptanlığını ise 18 yaşındaki Muhammet İmre yapıyor. U19 Süper Ligi’nde topladığı 36 puanla lider durumda bulunan sarı-lacivertliler bu sezon oynadığı 16 karşılaşmada 12 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Rakip fileleri 45 kez sarsarken kalesinde ise 21 gol gördü. Takımın en dikkat çeken isimleri arasında Çağrı Fedai, Emirhan Arkutcu, Kerem Kayaarası gibi oyuncular bulunuyor. Fenerbahçe U19 takımının en skorer ismi ise takımına 12 gol ve 1 asistlik gol katkısı veren Çağrı Fedai oldu.

Fenerbahçe U19 takımını tanıyalım Galatasaraya karşı sahadalar

Kaleci: Doğukan Demir, Ömer Bircan Camcı

Stoper: Yusuf Akçiçek, Yiğit Epözdemir, Mehmet Can Gülerer, Boran Eligüzel, Ümitcan Okan

Sol bek: Ahmet Necat Aydın,

Sağ bek: Mustafa Akyıldız

Ön libero: Muhammet İmre, Şükür Toğrak

Orta Saha: Berkay Güverçinci

Merkez Orta Saha: Samet Sargın, Efekan Karayazi, Zeki Dursun, Aziz Eren Balaban

Haberin Devamı

Sol Kanat: Kaan Akyazı, Yiğit Emir Ekiz, Yasir Boz

Sağ Kanat: Emrullah Kulbak, Emirhan Arkutcu

Santrafor: Çağrı Fedai, Kerem Kayaarası, Görkem Demirel

Fenerbahçe U19 Takımı, 11 Nisan Stadyumu'na ulaştı

Fenerbahçe U19 takımını tanıyalım Galatasaraya karşı sahadalar

YORUM YAZ