MENÜ

Fenerbahçe U19 Takımı, tarihi bir günü geride bıraktı! Aynı günde 2 şehirde 2 maç

Fenerbahçe U19 Takımı, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir günü geri bıraktı. Dün öğlen 12.00’de U19 Elit A Ligi’nin 19. hafta maçında Giresunspor’u 4-1’lik skorla mağlup eden Fenerbahçe U19 Takımı, aynı günün akşamı da Şanlıurfa'ya gidip Süper Kupa maçına çıktı.

Fenerbahçe U19 Takımı, tarihi bir günü geride bıraktı! Aynı günde 2 şehirde 2 maç

Fenerbahçe Yönetimi’nin Süper Kupa Finali’ne U19 takımıyla çıkma kararı alması, gündemin 1 numaralı maddesi oldu. Merak edilen konu, genç takımın finalle aynı gün ligde Giresunspor ile oynayacağı karşılaşmaya nasıl çıkacağıydı. Saatler 12.00’yi gösterirken, U19 Elit A Ligi’nin 19. hafta mücadelesi başladı.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibi, Metin’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Fenerbahçe’nin baskısı arttı. 32. dakikada Emirhan Arkutçu skora dengeyi getirdi, ilk yarı 1-1 sona erdi. İkin yarıda etkili oyununu sürdüren Kanarya, 67’de Muhammet Zeki Dursun ile öne geçti. 79. dakikada Yiğit Emir Ekiz farkı 2’ye yükseltti. Son sözü 90+3. dakikada Efekan Karayazı kaydetti. Mücadeleyi 4-1 kazanan Fenerbahçe, U19 Elit A Ligi’nde liderliğini sürdürdü. Mücadeleyi Ali Koç ve yöneticiler de tribünden takip etti.

SANLIURFA’YA İNDİLER

Hayatları boyu unutamayacakları bir gün yaşayan Fenerbahçe U19 Takımı’nın futbolcuları, Giresunspor karşılaşmasının ardından soyunma odasına giderek duş aldı, üstlerini değiştirdi. Daha sonra başkan Ali Koç ve yöneticilerin de yer aldığı kafile, otobüsler Sabiha Gökçen Havalima’nın geçti. Özel korumalar da onlara eşlik etti. Sarı-Lacivertliler’i taşıyan özel uçak, saat 18.05’te Süper Kupa Finali’nin oynanacağı Şanlıurfa’ya indi. Fenerbahçe kafilesi, maç saatine kadar bir otele geçerek burada dinlendi. Bu sırada Ali Koç, bir basın toplantısı düzenledi. Maçın başlamasına yaklaşık yarım saat kala Fenerbahçe takımı, 11 Nisan Stadı’na geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe U19 Takımı, tarihi bir günü geride bıraktı Aynı günde 2 şehirde 2 maç

50 SANİYE OYNADILAR

Sarı-Lacivertliler sahaya 11 oyuncuyla çıktı, kulübede 4 isim yer aldı. Galatasaray’ın vuruşuyla başlayan karşılaşmada İcardi 50. saniyede golü attı. Fenerbahçeli futbolcular, santra yapmaya hazırlanırken, 3. dakikada kenardan gelen talimatla sahadan çekildi.

AYNI TAKIM AYNI GÜNDE 2 ŞEHİRDE 2 MAÇ

Dün öğlen 12.00’de U19 Elit A Ligi’nin 19. hafta maçında Giresunspor’u 4-1’lik skorla mağlup eden Fenerbahçe U19 Takımı, karşılaşmanın ardından Dereağzı Tesisleri’nde duşunu aldı. Jet hızıyla Sabiha Gökçen Havalimanı’na geçip, uçağa bindi. Fenerbahçe Yönetimi ve genç oyuncuları taşıyan özel uçak, 18.05’te Şanlıurfa’ya indi. Ardından stada geçildi. 20.06’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadı’nda ısınmaya çıkan Fenerbahçe’nin U19 Takımı, 3. dakikada ise yönetimin talimatıyla soyunma odasına gitti. Sonrasında stattan ayrılan Sarı-Lacivertli kafile, aynı uçakla İstanbul’a geri döndü.

Haberin Devamı

Fenerbahçe U19 Takımı, tarihi bir günü geride bıraktı Aynı günde 2 şehirde 2 maç

O SIRALARDA A TAKIM...

Fenerbahçe, hafta boyunca idman haberlerini, Süper Kupa’yı yok sayıp, “Olympiakos maçının hazırlıkları” ifadeleriyle paylaştı. İsmail Kartal, finalin oynandığı düne idman koyarak bir kez daha finale çıkılmayacağının mesajını net bir şekilde verdi. Dün U19 takımı oyuncuları tarihi anlar yaşadı.

A futbol takımındaki abileri ise sabah saatlerinde yaptıkları antrenmanla Olympiakos provalarını sürdürdü. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, 3 gün sağlık raporu aldığı öne sürülen İsmail Kartal yönetiminde antrenmanın gerçekleştirildiği duyuruldu. Futbolcular ısınma ve açma germe hareketlerinin ardından iki gruba ayrıldı ve 5’e 2 top kapma oyunu oynadı. Pas çalışması sonrası oynanan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Fenerbahçe U19 Takımı, tarihi bir günü geride bıraktı Aynı günde 2 şehirde 2 maç

YORUM YAZ